Uğur Alkapar Tartışmalı şahit
HABERİ PAYLAŞ

Tartışmalı şahit

Özge Özpirinçci sadece oyunculuğuyla değil, duruşuyla da kalbimizde özel bir yere sahip. Bugüne dek kadın hakları konusunda söyledikleriyle, davranışlarıyla, ‘kadınların nafaka hakkına dokunmayın’ başlıklı çağrı metnini imzalamasıyla sevgimizi ve saygımızı kazanmış bir isim. Ama geçen hafta Marmaris’te Burak Yamantürk ile evlenen Özge Özpirinçci’nin nikah şahidi tartışma konusu oldu. Şahidi, Avukat Nail Gönenli’ydi. Nail Gönenli oyuncu Efecan Şenolsun’u taciz davasında savunurken davacı Elit İşcan için “Af buyurun sevişme sahnelerinde oynuyor.

Haberin Devamı

Oynadıkları filmlere bakın. Avukatlıkta bir bayan meslektaşım kucağıma oturmaz ama bu sektörde bunlar çok normal” demesiyle tepki çekmişti. Olumlu tarafından bakıp mahkemenin üstünden geçen aylar içerisinde Özge Özpirinçci’nin Nail Gönenli’nin kullandığı dilin neden çirkin olduğunu anlattığını ümit ediyorum. Doğruyu görmesi için herkese şans vermeliyiz diye düşünüyorum.

KAPADOKYA’DA HEYECAN

Gökhan Türkmen’in son klibi ‘Heyecan’ı izlediniz mi? Tamam şarkı gerçekten çok güzel ama görüntülere bakmaktan şarkıyı dinleyemiyorum. Kapadokya’da çekilen klipte özel efektlerle zenginleştirilmiş bir doğa görüyoruz. Gökhan Türkmen de motosikletiyle o güzelim yolları kat ediyor. Bence tek sorun Türkmen’in sakalı! Biraz kısaltsa daha hoş olmayacak mı?

Tartışmalı şahit

HERKES ORADAYDI

Cansu Boğuşlu’nun yazıp yönettiği, yapımcılığını Ali Mahir Aksu’nun üstlendiği, başrollerini ise Cansel Elçin ile küçük oyuncu Lavinya Ünlüer’in paylaştığı kısa film ‘Bulutlardan Aşağı’nın galası geçen salı Soho House’da yapıldı. Çok tatlı bir hava, hoş bir davetli kalabalığı vardı. Filme şarkı veren Kaan Tangöze bile gelmişti!

Her eylül, ekim olduğu gibi İstanbul’un sosyal hayatı birden canlandığından kimse bu fırsatı kaçırmamıştı. Birçok gazeteci, oyuncu, yönetmen, menajer bu güzel gecede bir araya geldi. Sektör dedikoduları yapıldı, ayrılırken tekrar görüşmek üzere sözleşildi. ‘Bulutlardan Aşağı’ ise genel olarak beğenildi. Film, uluslararası festivallerde yarışmak üzere uzun bir yolculuğa çıkıyor. Ödüllerle döneceğinden eminim.

Haberin Devamı

Tartışmalı şahit

MÜZİK SUSMUYOR

Yaz bitse de Gülşen sahneleri bitmiyor. Şarkıcı bu akşam Jolly Joker Vadistanbul’da sevenleriyle buluşacak. Jolly Joker Kartal İst-Marina’da ise bu gece Cem Adrian, çarşamba Zeynep Bastık sahnede. Ekim ayında ise iki mekanda da Yaşar, Hakan Altun, Levent Yüksel, Ayta Sözeri ve daha birçok isim konser verecek.

‘BİR BAŞKALDIRI’

Genç şarkıcı Min Taka’nın adı sizi yanıltmasın. Kendisi Japon değil, bizden biri. Alternatif bir sound’a sahip ‘Ayıp’ şarkısıyla gündemde olan Min Taka kadınlara dayatılan tabuları protesto ediyor. Min Taka “Bu kendimce bir başkaldırı. Bu şarkıyı yapmaya başladığımızda git gide özgürleştim. Öfkeme bir çare, hislerime ses buldum” diyor.

Tartışmalı şahit

KIRMIZI ORTAMLAR

Geçen Salı Raisa Vanessa’nın ADL’ye yaptığı koleksiyonun tanıtım defilesi için Hasköy Yün İplik Fabrikası’ndaydık. Mekanın girişini kırmızı ışıklarla başka bir gezegene çevirmişlerdi. Bu etkileyici girişin ardından defile alanına koştuk ama ancak sonuna yetişmiştik. Modeller güzel, tasarımlar başarılıydı.

Haberin Devamı

Kırmızı konseptinin devam ettiği afterparty ise ünlü kaynıyordu. Cool olanlar fazla durmasa da önümüzden havalı bir şekilde çıkışa doğru yürümelerini görmek güzeldi. Gecenin sürprizi ise sanat küratörü olarak tanıdığımız Sedef Gali’nin pikapların başında gösterdiği müthiş başarıydı. Kendisi diğer işlerini bırakıp DJ’likte harika bir kariyer yapabilir!

Tartışmalı şahit

SAHNEDE AŞK KOKUSU

Kuruçeşme’nin yeni gözdesi, İtalyan lokantası Sorriso, eğlencesiyle de iddialı. Salı günü Ozan Doğulu Orkestrası’nın sahneye çıktığı mekanda herkes çok mutluydu. Doğulu, sevgilisi Hera sahnede döktürürken gözlerini bir an olsun alamıyordu. Havadaki aşk kokusu masalara kadar geliyordu.

Bu arada tam adıyla Hera Kübra Aslan güzel olduğu kadar da iyi bir şarkıcı. Sahne hakimiyeti de çok başarılı. Sorriso sahnesinde yakında Defne Samyeli, Yol Project gibi isimlerin yer alacağını duydum. Bu kış canlı müzik tekrar yükselişe geçecek gibi görünüyor.

Tartışmalı şahit

ŞIK BİR MERHABA

Modern Asya ve İtalyan mutfaklarını bir araya getiren Novikov ilk olarak Bodrum’da bir şube açmıştı. Kuruçeşme’deki Mandarin Oriental’ın içindeki şubesiyle de önceki akşam şehre merhaba dedi. Açılıştaki uzun boylu kadınların sayısını görseniz defileye mi geldim, herkes manken mi diye sorardınız.

Boğaz’a 200 metrelik cephesiyle şaşırtan Mandarin Oriental Bosphorus, sessiz sedasız açılmasına rağmen şimdiden popüler olmuş durumda. Yüzlerce kişi bu nedenle Novikov’un açılışına da koşarak gelmişti. Davetliler çok şık, organizasyon kusursuzdu.

Sohbetlerle başlayan sosyalleşmeler, yükselen müziğin sesiyle hafif hafif yapılan danslara dönüştü. Novikov’un personelini tebrik etmek lazım. Tüm ekip gece boyunca karıncalar gibi çalıştı. Konukları memnun etmek için uğraştılar. Bakalım İstanbullular Novikov’u sevip kucaklayacaklar mı...

Tartışmalı şahit

TOPAZ SEZONU AÇTI

Geçen yıl meşhur kulüp Sess ile güçlerini birleştiren Gümüşsuyu’ndaki Topaz, meyhane konsepti Rana by Topaz’ı bitirip normal haline dönmüştü. Topaz bu sezon da aynı tarzda devam edecek. Yeni sezon açılışı ise önceki akşamdı. Yemek sonrası mekanın girişinde kulüp olarak tasarlanmış alana geçen konuklar yerli ve yabancı şarkılarla coşup, İstanbul’un en müthiş Boğaz manzarası karşısında eğleniyordu. Şehirde böyle anları, görüntüleri çok özlemişiz. Topaz ve diğer tüm mekanlar için harika bir sezon diliyorum.

Tartışmalı şahit

VEGAN KEBAP

Bu fotoğrafta gördüğünüz kebap soya proteini ağırlıklı, sebze ve baharatlarla hazırlanıyor. Yani vegan! Veganlar biliyorsunuz, sadece et değil, süt, yumurta, peynir gibi hayvansal gıdaları tüketmeyi de reddediyor. Köşebaşı tarihte ilk kez veganlar için bir menü sunmaya başladı. Hem de içinde bu gördüğünüz kebap bile var. Şu an Galleria, Levent ve Bağdat Caddesi şubelerinde bulunan menüde Enginar, söğürme, salatalar, lahmacun, pide, sebzeli pide ve kebap mevcut.

Tartışmalı şahit

TERASTA BULUŞUN

Geçen ağustosta Ritz Carlton, terastaki havuzun yanı başına The Roof adıyla şahane bir mekan açtı. Ne yazık ki yeni gidebildiğim The Roof’u yazın kaçırdığıma üzüldüm. Artık soğuk rüzgarlar esse de kapalı kısmı hizmete girmek üzere. Aynı keyif burada da devam edebilir. Menüsü ise çok başarılı. Soğan çorbası tam bu günlere yakışır bir yemek. Onun dışında burrato’lu salata ve kıymalı pardadelle deneme şansı buldum. Parmaklarınızı yersiniz. Taksim’in keşmekeşinden kaçmak için çok güzel bir buluşma noktası olabilir The Roof.

Tartışmalı şahit

Sıradaki haber yükleniyor...
holder