Uğur Alkapar Tribüne oynayanlar
HABERİ PAYLAŞ

Tribüne oynayanlar

Mustafa Sandal kendisinden beklenmeyecek bir çıkış yaparak Cadılar Bayramı’nı kutlayanlara ateş püskürdü. “Bir Pagan geleneği bize nasıl bulaştı? Ne cadısı ne kostümü ne şekeri, ne alaka!” diye kızdı gençlere. Gençler de cevap olarak eşiyle Noel ağacının önünde çekilmiş fotoğraflarını paylaştı Sandal’ın!

Tribüne oynayanlar

Benzer bir hareketle Tuğba Ekinci de “Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Ahlaklı kadınlar olsalar bunlar olmaz” açıklamasıyla çok tepki çekti. İkisinin de ortak yanı ülkenin içinde bulunduğu muhafazakarlıktan kendilerine bir pay çıkarma çabaları. Aferin alma uğraşı. Amaçları biraz da isimlerinin unutulmaması, konuşulmak. Tribünlere oynuyorlar yani. Tuğba Ekinci hadi neyse, tek beslendiği yer topladığı nefret. Ama Mustafa Sandal’a yaptığı bu açıklama hiç yaramadı.

Haberin Devamı

Tribüne oynayanlar

UZAK DOĞU MUTFAĞI

Yeme içme sektörünün önde gelen markaları Happy Moon’s, İkon ve Bob’s markalarını kuran Happy Group, Uzak Doğu mutfağı sevenler için yeni bir marka yarattı: Little Buddha. İlk şubeyi de Akmerkez’de açtılar. Uzak Doğu mutfağının en seçkin lezzetlerini “ulaşılabilir hizmet ve lezzet” anlayışıyla sunan Little Buddha, alanlarında uzman ve deneyimli şeflerin ellerinden çıkan 110’dan fazla seçenek sunuyor. Little Buddha’da kaliteli Uzak Doğu yemeklerini servet ödemeden tadabiliyorsunuz. Menüde set menüler dahil yaklaşık 55 farklı sushi, noodle çeşitleri ve ana yemekler var. Happy Group, Little Buddha’nın şubelerini açmaya hazırlanıyor.

TURNEYE ÇIKIYOR

Der Bremer ile Türkiye’nin dört bir yanına yayılacak olan konser serisi için geri sayım başladı. R&B, pop ve Türkçe rap tarzıyla çıkış yapan Güneş, özgün rock-trap senteziyle son dönemin yükselen ismi Kum ve Bedeviler seyirciye unutulmaz anlar yaşatmak için sahnede olacaklar. Konserler 26 Kasım’da Adana Jolly Joker’de, 30 Kasım’da Ankara Jolly Joker’de, 8 Aralık’ta Bursa Suare’de ve 9 Aralık’ta İzmir Arena’da.

Tribüne oynayanlar

ÜÇ ŞEHİRDE FESTİVAL

+1 Keepers Fest, İzmir, Bursa ve Ankara olarak 3 şehirde gerçekleşecek. Müzik dünyasının son dönemde öne çıkan isimlerini bir araya getirecek. 23 Kasım’da Ankara’da Jolly Joker’de Mert Demir ve Kardelen; 25 Kasım’da İzmir Arena’da Uzi ve Heijan + Muti; 22 Aralık’ta Bursa Suare’de Büyük Ev Ablukada sahnede olacak.

Haberin Devamı

Tribüne oynayanlar

500 ETKİNLİK!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivallerinde 11 şehirde, 500’den fazla mekânda, 30 bine yakın sanatçının katılımıyla, 4.000’den fazla etkinlik planlandı. 100 gün süren festivalin son durağı Antalya. 4-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Antalya Kültür Yolu Festivali’nde 50’ye yakın noktada 500’den fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Bunlardan biri de 12 Kasım Pazar günü Balkan müziğinin usta isimlerinden Goran Bregovic’in Cumhuriyet Meydanı’nda vereceği konser.

Tribüne oynayanlar

KALPTEN KALBE

Müzik dünyasının eşsiz ve büyülü seslerinden biri olan Nessi Gomes, 11 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Nessi Gomes, uzun zamandır beklenen bu konserinde, kalpten kalbe şarkılarıyla, sevgi ve barış çağrısı yapacak, içsel dünyamızı şifalandıracak parçalarını müzikseverler ile birlikte seslendirecek.

Haberin Devamı

Tribüne oynayanlar

SÜRDÜRÜLEBİLİR SOFRALAR

Hem dünyada hem de Türkiye’de bitki bazlı beslenme şekillerine olan ilgi artarken Metro Türkiye’nin düzenlediği 3. Dünya Vegan Günü Buluşması geçen çarşamba Feriye’de gerçekleşti. Katılımcılara vegan yemekler ikram edildi. Bu konuya kafa yoran, ürün çıkaran markalar, şefler, aktivistler bir araya geldi, fikir alışverişinde bulundu. Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, ‘Sofrada Herkese Yer Var’ konulu açılış konuşması ile yemeklerde herkesin yiyebileceği şeylerin olması gerektiğinin altını çizdi. Prof. Dr. Itır Erhart bir vegan olarak restoranlarda ve davetlerde nasıl aç kaldığını anlattı! Şeflere, restoran sahiplerine, organizatörlere çağrıda bulunarak veganlara uygun plan yapılmasını istedi. Etkinliğin son panelinde Aslı Şafak’ın moderasyonuyla ‘Yeme İçme Sektöründe Alternatif Beslenme Deneyimi’ tartışıldı. Dikey tarımla elde ettiği ürünleri restoranı Vertical’da kullanan Elif Boyner, Michelin yıldızlı tek kadın şefimiz Pınar Taşdemir ve Şef Sinan Büdeyri konuşmacıydı. Açıkçası kaburga satmaya odaklanmış bir restoran olan Markus’un kurucusu Büdeyri’yi bu panele çok yakıştıramadım. Sonuç olarak katılan herkesin bir şeyler öğrendiği, vegan olmanın çok zorlu bir süreç olmadığını fark ettiği güzel bir gündü.

Tribüne oynayanlar

ARA TATİL GELİYOR

10-18 Kasım’da ara tatil var. Çocuklu ailelere Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da bir tatil öneriyorum. Dalaman’ın huzurlu doğasında kışa rahatlayarak girecek aileler, çocukları için düzenlenen keyifli aktiviteler ve lezzet şöleniyle unutulmaz bir ara tatil yaşayabilir. Çocukları sanat atölyeleri, doğa yürüyüşleri ve yaratıcı oyunlar ile öğrenmeyi ve eğlenmeyi bir arada deneyimleyen aktiviteler bekliyor.

Tribüne oynayanlar

GELENEKTEN GELECEĞE

Seramik sanatçısı Şebnem Tuna, yeni koleksiyonunda Anadolu medeniyetlerinden esinlenerek müthiş çalışmalara imza atmış. Tuna, Bursa Çini Atölyesi’nde özel reçeteleriyle ürettiği eserleriyle gelenekten gelen, geleceğe uzanan modern tasarımlar yapıyor. Selçuklu döneminden çok etkilenen sanatçının eserleri yakında Victoria and Albert Museum ve British Museum’da sergilenmeye başlayacak. Tuna, Pera Müzesi, Paşabahçe Butik Mağazaları ve Beymen için de özel seri koleksiyonlar hazırlıyor. Tuna’nın yeni koleksiyonundan çok şık eserler Beymen mağazalarında satılıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder