Uğur Alkapar Ünlüler için takipçi arttırma rehberi
HABERİ PAYLAŞ

Ünlüler için takipçi arttırma rehberi

Hande Erçel’in Instagram’daki takipçi sayısı 30 milyonu buldu. Biliyorsunuz takipçi sayısı yükselince bir oyuncuya teklif edilen roller, markalardan gelen reklamlar artıyor. Yani ortada ticari bir durum var. O yüzden bu sayı çok önemli! Ne kadar şöhretli olursanız olun hayranlarınızın sevgisi, takipçi sayınızın artmasına yetmiyor olabilir. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Hemen binlerce siteden birine girip üç kuruşa takipçi satın alıyorsunuz. Sevdiğiniz ünlünün takipçilerine bir bakın. Eğer profil fotoğrafı, takipçisi, gönderisi olmayan hesaplar varsa onlar satın alınmıştır. Bunlar gerçek kişiler değil ‘bot’ hesaplardır.

Haberin Devamı

KADERİN CİLVESİ

Bunu neredeyse tüm ünlüler yapıyor. Çok ama çok meşhur bir kadın oyuncumuzun bizzat bir sosyal medya uzmanını arayıp kendisine 2 milyon takipçi istediğine şahit oldum. Dedi ki “Yeni bir marka anlaşması yapmak üzereyim, en az şu kadar milyon olması gerekiyor takipçimin”. Kaderin cilvesine bakın ben o sırada bu uzmanla kahve içiyordum! Bu ‘bot’ takipçiler fark edilmesin diye saat başı 10 bin adet yükleniyordu. Ama fanların gözünden kaçmadı ve saf bir şekilde “Eyvah starımızın hesabına saldırı var!” diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Tabii hemen yüklemeler bir süreliğine durduruldu. Ben de kandırılan bu fanlara çok güldüm. Markalara daha çok gülüyorum, bunlara inandıkları için.

TİCARİ BİR ZİNCİR

Tabii takipçi arttırmanın doğru ve dürüst yolları da var. Yine Hande Erçel’e dönersek Hakan Sabancı ile başladığı yeni aşkın bu yükselişte mutlaka payı vardır. Çünkü ne kadar çok haberiniz çıkarsa, sosyal medyada adınız ne kadar dolanırsa o kadar çok kişi hesabınıza tıklıyor ve sizi takibe alıyor. Yeni sevgiliniz ne kadar zengin, ne kadar güzel veya yakışıklı, ne kadar önemliyse takipçi sayınız da o oranda artıyor. Yani ünlüler dünyasında her şey ticari bir zincirin parçası. Dizilerinin reyting yapması için sevgili olan oyuncular, daha çok konser alabilmek için evlenen şarkıcılar ve isimlerini gündemde tutabilmek için popüler magazin meseleleri hakkında sivri laflar eden az ünlüler… Bunlar şöhretler dünyasının gerçekleri. Bazılarını yiyoruz, bazılarını yemiyoruz. Ama bu çıkar ilişkileri er ya da geç bir yerinden patlıyor. Çok uzun sürmüyor. Bu isimler gündemde olmanın kaymağını yiyerek bölüm ücretlerini arttırıyor, reklam kaşelerini yükseltiyor, sahnelerde popülerliği yakalıyor. Ama çöküş dönemine girdiklerinde ise o derecede yıpranıyorlar. Ünlü olmak zor, o şöhreti korumak daha da zor. Allah kolaylık versin!

Haberin Devamı

UMUTLU BİR ŞARKI

Hataylı şarkıcı Ragıb Narin deprem sonrası birçok çalışmaya katıldı, sosyal medyadan bilgi bekleyen insanlara güncel haberler verdi. İyileşmenin en iyi yolu üretmek olduğu için de stüdyoya girip yeni şarkısını seslendirdi ve sevenleriyle buluşturdu. Ragıb’ın ‘Yarınım Ol’ adlı şarkısı tatlı bir umut veriyor. Ragıb’ın her zamanki gibi tatlı yumuşak sesiyle dinleyiciyi rahatlatan ve mutlu bir atmosfer yaratan tınılara sahip ‘Yarınım Ol’ kısa süre önce yayınlanmasına rağmen büyük ilgi görüyor.

MABEL KAPALI GİŞE

Türkçe popun günümüzdeki en önemli isimlerinden Mabel Matiz, tüm hızıyla konserlerine devam ediyor. Önceki hafta sırasıyla Berlin, Stutgart’ta sahne alan Mabel Matiz, sonrasında Frankfurt’ta yoğun istek üzerine üst üste 2 gece aynı mekanda biletleri tükenen konserler verdi. Sırada 23 Nisan Bakü, 29 Nisan Bochum, 30 Nisan Antwerp, 6 Mayıs Viyana, 12 Mayıs Paris, 26 Mayıs Nürnberg ve 27 Mayıs Münih konserleri var.

Haberin Devamı
 
Sıradaki haber yükleniyor...
holder