Yazarlar Unutulmaz bir gece
HABERİ PAYLAŞ

Unutulmaz bir gece

Geçen cumartesi Candan Erçetin’in Harbiye Açık Hava’daki konserini izledim. Adeta mest oldum. Hemen hemen her şarkısını bildiğim nadir isimlerden birisi Erçetin. Hal böyle olunca insan her şarkıya eşlik ediyor, keyiften dört köşe oluyor. Konserden alınan zevki etkileyen diğer büyük faktör de seyirci. Solist zaman zaman susar ve herkes hep bir ağızdan o alanı inleterek söyler ya şarkıyı. Candan Erçetin konserinin yarısı böyle geçti. Hal böyle olunca unutulmaz bir gece yaşadık. Erçetin ilk bölüme Hollywood kırmızı halılarına layık şahane bir elbiseyle çıktı. O zarafet, o ihtişam görülmeye değerdi. Tam da Candan Erçetin’i yansıtıyordu. İkinci bölümde ise “Yıldız Tilbe’den ödünç almış” dedirten ilginç bir tasarımla karşımıza çıktı. Ama bir süre sonra o kıyafeti görmemeye başladım çünkü harika bir repertuar, harika bir şarkıcı vardı karşımızda. Teşekkürler Candan Erçetin.

Haberin Devamı

DİNLEMEYE DOYULMUYOR

Mozis adıyla ünlülerin meşhur demeçleri üzerine şahane prodüksiyonlar yapan bir DJ prodüktör var. Instagram’da ‘mozisc’ hesabından takip edebilirsiniz. En meşhur remikslerinin başında Seda Sayan’ın ‘Uyuyan Adamdan Nefret Ederim’ adlı parçası geliyor! Tuba Büyüküstün’den ‘I Need To Understand Remix’ diğer bir efsane parçası. Benim kişisel favorim ise Melek Yargıcı’dan ‘Ben Tekim Remix’. Magazin figürlerinin unutulmayacak sözlerini Mozis eğlenceli bir şekilde ölümsüzleştiriyor. Dinlemeye doyamazsınız!

Unutulmaz bir gece

ANADOLU TURNESİ

4 sezondur kapalı gişe devam eden ‘Amadeus’ oyunu son dönemde sahnede izlediğim en başarılı işlerden. Kadroya Dilan Çiçek Deniz’in katılmasıyla renklenen oyun şimdi de Anadolu turnesine çıkıyor. 16-17 Ağustos tarihlerinde Ankara’dan başlayacak olan turne sırasıyla Bursa, Antalya ve İzmir’de sanatseverlerle buluşacak. Başroldeki Selçuk Yöntem ‘Salieri’yi canlandırıyor. ‘Amadeus’ Tansu Biçer’e emanet. ‘Constanze’ı Antalya ve İzmir’de Dilan Çiçek Deniz, Ankara ve Bursa’da Özlem Öçalmaz oynayacak.

Unutulmaz bir gece

YAZ KONSERLERİ

12 şehirde 22 mekânı ile her hafta Türkiye’nin en çok dinlenen isimlerine ev sahipliği yapan Jolly Joker, en sevilen sanatçıları ‘Yaz Konserleri’ konsepti ile farklı açık hava sahnelerinde müzikseverlerle buluşturuyor. Vodafone Red iş birliği ile gerçekleşen Jolly Joker Yaz Konserleri kapsamında, Maslak Uniq’te ağustos sonuna kadar Buray, İrem Derici, Ayçin Asan, Koray Avcı ve Gülşen sahne alacak. Biletler Biletix’te.

Haberin Devamı

Unutulmaz bir gece

ANKARA VE İZMİR

Biraz da Ankaralılara konser haberi vereyim. Türkiye’nin en cool gruplarından biri olan Yüz Yüzeyken Konuşuruz 18 Ağustos’ta yani bu cuma, Atlantis Yapım organizasyonuyla Armada AVM Açıkhava sahnesinde başkentlilerle buluşacak. Ben de lisede okuyan yeğenimden öğrendim. Gençler çok seviyor! 21 Ağustos’ta da İzmir’deler. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda bir konser veriyorlar. İzmirliler kaçırmasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder