Uğur Alkapar Vücutlar yarışıyor
HABERİ PAYLAŞ

Vücutlar yarışıyor

Ünlü kadınlar yaz mevsimine çok hızlı girdi. Tüm kış spor salonlarında atılan terler, pilates ve yogalarda ağrıyan kollar bacaklar, ödenen bedeller artık karşılığını buluyor. Kendine güvenen isimler korkmadan bikini giyip, muhabirimiz Kamil Sümer’in onları çekmesinden korkmadan Bodrum plajlarında kendilerini gösteriyor.

En iddialı vücut bence göçmen kuşlar gibi tüm yıl sıcak iklimlere uçan ve daima bikini giyen Şevval Şahin’de. Genç yaşının avantajını hafif sporla desteklediği için hâlâ bir güzellik kraliçesi gibi. Sonra Birce Akalay geliyor. Onu üst sıralara taşıyan kusursuz fiziği kadar kendine güveni ve “38 yaşındayım, rahatlıkla yazabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ben böyle şeyden gocunmam” demesi oldu. Listeye sürpriz bir şekilde giren isim Begüm Kütük. Eski Best Model’ı plajda görenler uçuşan saçları ve muntazam fiziğine bakarak deniz kızına benzetti.

Bodrum’da tatil yapan Yasemin Kay Allen plajda çekilmiş fotoğraflarında, Alem dergisine verdiği pozlardaki kadar iyi görünüyordu. Hande Yener de tekne turunda yeşil mayosuyla çekilen karelerini Instagram’da paylaşarak “Bu yarışta ben de varım” dedi.

PEKİ ERKEKLER?

Bu konuda henüz sezon başındayız ve en kayda değer poz Kaan Yıldırım’dan geldi. Yakın dostu Uraz Kaygılaroğlu slip mayosuyla tartışma yaratsa da ‘plaj vücudu’ kategorisine giremedi. Taze babalar Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Yamantürk kendilerini salmamışlar, formda kalmayı başarmıştı.

Bodrum’da görüntülenen Selahattin Paşalı da umut vaat ediyordu ama çalışması gerekiyordu. Çeşme’deki The Beach of Momo’da çekilen futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Elif Yılmaz’ın sevgilisi, Trabzonsporlu Batuhan Kör ortalamayı yükselten iki sporcu oldu. Tabii en iyisini sona sakladım. Şükrü Özyıldız ‘six pack’ini sergilediği efsane tekne fotoğrafı ile literatüre girse yeridir. Kerem Bürsin’den de benzer bir hamle bekliyoruz.

BİR NEFES

Zorlu PSM’de mayıs sonundan beri ‘PSM Loves Summer’ (PSM yaza bayılıyor) isimli etkinlikler serisi yapılıyor. Türünün önde gelen müzisyenleri olan Shame & Black Midi, Warpaint, Roosevelt, Alt-J gibi isimler Zorlu PSM’de sahne aldı. Dün de Chet Faker İstanbul’u coşturdu. Bugünse %100 Studio’da Half Moon Run var.

Haberin Devamı

1 Temmuz’da Agnes Obel, 18 Temmuz’da ise efsane grup Placebo, Turkcell Sahnesi’nde. Esas kıyamet ise 9-10 Ağustos’ta kopuyor. Biletleri dakikalar içinde bitip karaborsaya düşen Arctic Monkeys iki konser için Zorlu PSM’ye geliyor!

Şehrin kültür sanat hayatında dev bir nefes olan Zorlu PSM pandemi sonrası özlenen isimleri Türkiye’ye getirterek çok takdir topladı. Birçok organizasyon şirketi maliyetler dolayısıyla konserlerini iptal ederken bu kurum şartları zorladı ve müzik severleri gerçekten çok mutlu etti. Bu nefes için teşekkürler!

Vücutlar yarışıyor

YEME İÇME DÜNYASINDA NFT

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden biri olan Big Chefs NFT (Nitelikli Fikri Tapu) dünyasına giriyor. Marka, meta evrenler ile yakından ilişkili olan NFT’leri kullanarak fark yaratacak projelere imza atmayı hedefliyor.

Hazırlanacak NFT koleksiyonlarını, kısa ve orta vadede gerçekleştirilecek Metaverse projeleri ile misafirlerine sunarak onlara farklı deneyimler yaşatacak. Big Chefs bu atılımı Türkiye’nin İlk NFT Ajansı Tooken (tooken.io) ile gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

FESTİVAL HAVASI

Geçen kış Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nin Maçka tarafına bakan alanda açılan Dekk havaların ısınmasıyla ta bir yaşam merkezine dönüştü. Dekk’te yarın, 15 gün sürecek ‘King House İstanbul’ adlı bir etkinlik başlıyor.

Hey! Douglas performansıyla açılacak ‘King House’da her gün Ömer Balık, Ece Özel, Taykunku, Taycan, Yiğit Karakaş, Batıkan Abız ve Batıkan Tanrıkulu gibi DJ’ler müzik yapacak. Atölyeler, söyleşiler ve hatta bir burger yeme yarışması var! Festival havasında geçecek bir 15 güne hazır olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder