Uğur Alkapar Yangın var!
HABERİ PAYLAŞ

Yangın var!

Gülşen ilk büyük patlamasını 2004’te “Of of, kömür gibi yanıyorum” dizeleriyle yaptı. Yeni parçası ‘Bir İhtimal Biliyorum’un ise en akılda kalıcı sözü “Yanıyor yanıyorum, sayıyor sövüyorum”.

Artık itfaiye mi çağıracağız, yangın hortumuyla, söndürücüyle mi koşacağız bilmiyorum. 14 yıldır yanıyor kadıncağız!

Gülşen’e şarkılarında küresel ısınmaya dikkat çektiği ve çevre bilinci aşıladığı için de ayrıca teşekkürler...

NOT: Ozan Çolakoğlu, Gülşen’e eş torpili yapmış. Yeni şarkının düzenlemesi mükemmel.

Haberin Devamı

EN UZUN GECE

Müzisyen Emir Yargın’ın esprili ve zeki pop şarkılarını, eğlenceli video kliplerini birkaç yıl önce keşfettim. Meğerse aşçıymış da. YouTube’da zor yemekleri kısa sürede yaptığı ‘Çakal Lezzetler’ programı çok eğlenceli.

Emir, 21 Aralık’ta, o gece kadar uzun bir masada çilingir sofrası kurup tarifi kendisine ait mezelerle bizi ağırladı. Konuklar arasında Aylin Aslım vardı. ‘İstanbullu Gelin’ dizisine başladığından, yaşadığı Kaş’tan bir süreliğine İstanbul’a dönmüş. Hazır gelmişken stüdyoya da girip yeni albümünü kaydedecekmiş.

Son dönemin yükselen rock gruplarından Vera’nın solisti Koray da yeni albüm müjdesi verdi. Onlarınki ocak ayının ilk haftası çıkıyormuş.

Tolgshow’un sessiz ‘sidekick’i (yan karakter) Sarp Bozkurt da yemekteydi. Ben ona Tolga Çevik’ten daha fazla güldüğümü söylemeden edemedim.

Bant dergisinin YouTube kanalında komik maskeler takıp sinema programı yapan Melikşah Altuntaş karşıma oturduğunda sesinden tanıdım. “Şimdiden şehirlerarası otobüs şirketlerinin kataloglarına girmiş gibi görünen bir film” gibi yorumlar duyup gülmek istiyorsanız YouTube’daki ‘Bant Magazine’ kanalına takılın.

BİLDİĞİN İŞ

Yılda iki kez kendi kendimize moda haftası yapıyoruz. Moda merkezi olma gibi hayallerimiz var ama biraz zor.

Tekstil işinde öne çıkmak için en iyi bildiğimiz şeyi yapmalıyız. Mesela deride iyiyiz. Türkler 21 yıldır Moskova’da LeShow adında bir deri tasarım fuarı düzenliyor. Birçok ülkeden katılım oluyor.

LeShow artık İstanbul’da da yapılacak. İlk fuar 24-26 Ocak’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde. Markalarımızın yeni koleksiyonlarını Çağla Şıkel, Özge Ulusoy gibi mankenler tanıtacak.

Haberin Devamı

Avrupa, Amerika ve hatta Afrika ülkelerinden ayağımıza gelen moda markaları podyumda gördükleri tasarımları kapmak için uğraşacak.

ÇOK İYİ AMA...

Harbiye’deki hamburgerci Zula çok beğeniliyor. Aynı ekibin Bomonti’de açtığı Batard bu şöhreti devam ettiriyor. Menüdeki fikirler iyi olduğu kadar, başarılı bir şekilde hayata geçirilmiş.

Ancak üç kez giden ev arkadaşım şikayet etti. Mutfaktan gelen yağ kokusu havaya karışıp üzerinize yapışıyor. Eve döndüğünüzde Batard’ın bir parçası hâlâ size eşlik ediyor. Bu kalıcılığı Chanel No 5 parfümü bile yakalayamamıştır.

Zula’nın Kanyon’daki şubesini de o şahane köfte kokusunu takip ederek buldum. Ancak uzaktan hoş gelen koku restoranda ağırlaşıyor. Bu sorun çözülürse Batard da Zula da kusursuz hale gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder