Uğur Alkapar Yılbaşı alternatifleri
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşı alternatifleri

İstanbul’da o kadar çok seçenek var ki yılbaşında ne yapacağını şaşırır insan. Bildikleriniz şu ana kadar kafanızı karıştırdıysa bir de haberiniz olmayanlara bakın, iyice kararsız kalın!

■ Şevval Sam Maslak Hilton’da sevenleriyle buluşuyor. Çatıdaki partide ise Doğuş Çabakçor çalıyor.

■ DJ David Şaboy’un çalacağı Yeniköy’deki Azur’un menüsünde somon gravlax, karides pate, turna tarama, akya pastırma, midye füme gibi deniz ürünleri var.

■ Nişantaşı’ndaki Glens’de Selen Servi sahneye çıkıyor.

■ Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Gökhan Tepe, Burak Kut & Reyhan Karaca ve Yorgo otel içinde ayrı salonlarda sahne alacak.

Haberin Devamı

■ Nişantaşı’ndaki Must’ta modacı Bünyamin Aydın, DJ Brittany Sky ile pikapların başına geçecek.

■ Hilton İstanbul Bomonti’deki The Globe’un yılbaşı eğlencesi limitsiz yerli alkollü içki içeriyor.

■ Fairmont Quasar İstanbul’un Uzakdoğu restoranı Ukiyo’da Asya mutfağı menüsü, Stations’da ise Kübalı şarkıcı Suami Ramirez var.

■ Bomonti’de Monochrome, Delimonti ve Kilimanjaro özenli yemek menüleri ile ön plana çıkıyor.

■ Kozyatağı Hilton Hotel’in içinde yer alan Al SharQ özel dans şovları, davul ve ritim gösterileri renkli bir yılbaşı gecesi vaat ediyor! ■ Marriott Şişli, canlı orkestra eşliğinde yılbaşına özel açık büfe, limitsiz yerli alkollü içki sunuyor.

■ Evde kutlamaya kararlıysanız BigChefs ve Develi sipariş üzerine hindinizi hazırlıyor.

■ Evinize gelip her şeyi yapsınlar istiyorsanız BigCatering hizmeti ile sizi dertten tasadan kurtarıyorlar.

■ Klein, Esnaf, RX (Roxy) yılbaşında kapalı.

NİŞANTAŞI'NIN LEZZET DURAĞI

Nişantaşı’ndaki Milano Gourmet hem müthiş şarküteri marketi ve geniş şarap kavı hem de kaliteli menüsüyle dikkat çekiyor. Özellikle semt sakinlerinin rağbet ettiği restoranda marketten seçtiğiniz peynir ve şarapları tüketebilmeniz de süper bir seçenek.

Yılbaşı alternatifleri

Pizza konusunda da iddialı olan Milano Gourmet, adındaki İtalyan’ın hakkını veriyor. Tatlıları ve kahvaltısıyla da herkesi memnun ediyor.

Salataları ise daima rejimde olan kızlarımıza çok iyi gelecek. Hem hızlı bir öğle yemeği, hem de uzun, bol sohbetli bir akşam yemeği için deneyebileceğiniz bir restoran.

Haberin Devamı

O PARTİDE NELER OLDU?

Bir markanın 50’nci yılını kutlamak için çarşamba gecesi Asmalımescit’teki Soho House’da verdiği parti bu kışın en ateşli etkinliğiydi! Soho’da fotoğraf çekmek yasak. Ama insanların gözleri var.

Gördüklerini anlatacak ağızları var. Aleyna Tilki ve annesi partinin adeta yıldızıymış. Herkes onları izlemiş! Aleyna bir ara tatlı çocuk Edis ile dans ederken çok yakınlaşmış.

Yılbaşı alternatifleri

Artık kazara mı yoksa bilinçli bir şekilde mi bilinmez, Aleyna dokuz kusurlu hareketten birini yapmış.

Boş bulunup şaşıran Edis’in “Aaa” nidasını çevredeki herkes duymuş. Bu ünlülerin “Burası Soho, burada olan burada kalır” kafası beni çok gülümsetiyor. Kalmıyor işte, kalmıyor. Gizli Kalsın’da bile kalmıyor orada mı kalacak!

Yılbaşı alternatifleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder