Uğur Alkapar Yılbaşında ne yapalım?
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşında ne yapalım?

31 Aralık için hem İstanbul’da hem de şehir dışında birçok seçenek var. En ilgimi çekenleri sizin için derledim…

JOLLY JOKER

Türkiye’nin en büyük konser mekan zinciri Jolly Joker 12 şehirdeki 22 mekanıyla yılbaşı gecesine hazır. Jolly Joker Vadistanbul’da, Cem Adrian; Kartal İst-Marina’da, Discman 90’lar& 2000’ler Türkçe Pop Gecesi var. JJ Kıyı İstanbul ise 90’lar Türkçe Pop Yılbaşı Partisi’ne ev sahipliği yapacak. Ataşehir’de Watergarden’da yer alan JJ Arena’da Gülşen var!

Yılbaşında ne yapalım

NG HOTELS

Ng Hotels yeni yıl konserleriyle konuklarına ayrıcalıklar sunuyor. NG Enjoy yeni yıla Hülya Avşar ile merhaba derken, NG Sapanca yılbaşı gecesinde Ferhat Göçer’i, NG Afyon Cenk Eren’i sahnesinde ağırlayacak. Yılbaşı gala programları için özel olarak hazırlanan yılbaşı menüleri damaklarda iz bırakacak.

Haberin Devamı

Yılbaşında ne yapalım

DUJA CHALET

Dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine ve sadece Alplerde bulunan kristal kar kalitesine sahip Kars Sarıkamış’ta hizmet veren Duja Chalet, yılbaşında konuklarını bekliyor. 30 Aralık’ta DJ David Şaboy, yılbaşı gecesi de Türk pop müziğinin başarılı sanatçısı Sinan Güleryüz konukları eğlendirecek. Çocuklar için de gün ve gece boyunca devam edecek etkinlikler var.

Yılbaşında ne yapalım

THE STAY WAREHOUSE

Alaçatı’nın bu kendine özgü otelinde 3 gün 3 gece parti var. Pablo Fierro, Avangart Tabldot, Valeron, Parallelle, Majnoon, Marten Lou ve Marieme gibi dünyanın birçok farklı yerinden ünlü DJ’ler, Türk pop müziğinin kült isimlerinden Nil Karaibrahimgil ve Lokal DJ’lerden Jamie S, Emir S, Kantel gibi isimler unutulmaz bir deneyim sunacak

Yılbaşında ne yapalım

ESPİRA BY ANTİOCH

Urla’daki Espira 1 Aralık itibariyle yenilenen yüzü, deneyimli kadrosu, Antakya esintileri barındıran menüsü ve 10 farklı oda seçeneğiyle hizmete girdi. Yılbaşında sadece 40 kişiyle gerçekleşecek butik bir program söz konusu burada. 80 ve 90’lar müziği eşliğinde bahçede kurulacak sofra şahane bir fikir! Sonra da yakılan ateşin etrafında yeni yıla girmek unutulmayacak bir deneyim olacak gibi görünüyor

Yılbaşında ne yapalım

MARCELLO

İtalyan lezzetlerinin şehirdeki gözde temsilcisi olan Nişantaşı’ndaki Marcello yeni yılı tatlı sürprizlerle ‘dolce vita’ temalı özel bir eğlenceyle kutlayacak. Marcello, canlı DJ performansı, ambiyansı, müziği ve eşsiz bir yılbaşı menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yılbaşında ne yapalım

EMPORIO

Caddebostan’daki Emporio Restoran’da şahane bir menü var. Ana yemeğinden, tatlısına ve keyifli bir müziğe kadar her şeyin detaylı bir şekilde hazırlandığı o gecede hindi yerine ördek olacak. Ve Turkuaz grubu gece boyunca misafirlere şahane şarkılar söyleyecek. Emporio’da yemek ve eğlencenin bedeli kişi başı 3 bin TL.

Yılbaşında ne yapalım

PIZZA IL FORNO

Gökmen Gastronomi bünyesindeki Pizza Il Forno ve Il Forno Ristorante yılbaşı kutlamalarına alternatif seçenekler sunuyor. 2024’ü dışarıda karşılamak isteyenler, Pizza Il Forno şubelerinde alışılmışın dışında bir menü ile karşılaşacak. Il Forno Ristorante’yi seçenler ise fine dining bir yemek eşliğinde, sevdikleriyle yeni yıla girebilir

Yılbaşında ne yapalım

FENZ İSTANBUL

İstinye’deki Fenz, Şef Tolga Bozok’un elinden çıkan özel yılbaşı menüsü, DJ ve saksafon performansı eşliğinde Boğaz manzarası ile unutulmaz bir deneyim için en doğru adres… Eski Süreyya Lokantası’nın İstinye’deki yerinde onun eski popülaritesini şimdiden yakalayan Fenz İstanbul, eğlenceli, ışıltılı bir yılbaşı vaat ediyor

Haberin Devamı

‘O GECE DIŞARI ÇIKIN’

Yıllardır sektörün içinde olan, işletmecilikten sömeliyeliğe kadar çeşitli beceriler sahibi, eğlence ve yeme içme danışmanı Serdar Kömbe’ye yılbaşı önerilerini sordum. Restoranların çok güzel hazırlıklar yaptığını söyledi ve hem emekçilere destek olmak hem de yılbaşına özel menü ve eğlence konseptlerini denemek için dışarı çıkmayı önerdi. Kömbe “Yılbaşı akşamı sunulan menüler komplike ve katmanlı olur. Bu yüzden bütçeye uygun, gecenizi de uzatacak beyaz şarap veya yerli köpüklü şarapları tercih edin. Seçiminiz kırmızıdan yanaysa ‘3. Yeniler’ olarak adlandırılan, modern karasakız, çal karası veya kalecik karasını tavsiye ederim” diyor. Herkesin şarap uzmanlığına soyunduğu bu günlerde Serdar Kömbe bu konuda da ezber yapıp sertifika almanın yetmeyeceğini ifade ediyor. “Tadım yapmak bu işin yüzde 51’i. Ambalajdan ziyade ürünün içeriğine konsantre olabilmek ve tarafsız bir gözle bakmayı öğrenmek önemli” sözleriyle bu işe meraklılara küçük tüyolar veriyor.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder