Uğur Alkapar Yıldız tarzlar
HABERİ PAYLAŞ

Yıldız tarzlar

A Milli Erkek Basketbol Takımı’ndaki ünlü basketbolcularımızın cicilerini giyip verdiği pozlara rastgeldiniz mi? Bence çok şık olmuşlar. Takımın menajeri Kerem Tunçeri spor pantolon üzerine şık bir ceketle genç bir kombin yapmış. Cedi Osman’ın üzerinde, balıkçı yaka triko ve kadife fitilli kaban var. Furkan Korkmaz, spor bir tarzı tercih etmiş.

Scottie Wilbekin, lacivert ceketin içine taktığı turuncu kravatla küçük bir çılgınlık yapmış. Buğrahan Tuncer, gri kabanının içindeki saks mavisi balıkçı yaka kazağıyla poz vermiş. Hepsi maşallah mankenler gibi olmuş. Sporcuları ülkenin en köklü giyim markalarından olan, A Milli Erkek Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru Altınyıldız giydirmiş. Altınyıldız deyince kafamızda canlanan o ağır imajın aksine basketbolcuları çok renkli bir stile büründürmüşler. Bence çok başarılı.

Haberin Devamı

Yıldız tarzlar

Ajda'lı geceler

İstanbul’a dair ilk anılarım Koşuyolu’nda. Çünkü Denizli’de yaşıyorduk ve yazları burada oturan teyzemi ziyarete gelirdik. Aradan neredeyse 40 yıl geçti ve Koşuyolu kafeler, restoranlar ve barlarla doldu. Semtin en yenisi ise Ajda! Ajda Pekkan değil, sadece Ajda.

Burası eğlenceli bir meyhane. Çarşambaları arabesk gecesi. Tıpatıp Bülent Ersoy Show adından da anlaşılacağı üzere Diva’yı ayağınıza getiriyor! Tıpatıpını en azından. Hafta sonu ise Türkçe pop’a ek olarak darbukalar, oryantaller derken eğlence doruğa çıkıyor. Dokuz çeşit meze ile geceye başlanan Ajda’da yemekler de iddialı.

Yıldız tarzlar

Audiofil olmak

Teknoloji ilerledikçe audiofil (odyofil) denilen ses meraklıları çıtayı gittikçe yükseltti. Bugünlerde kafayı bu işe taktım. Ama en berrak, en temiz, en gerçekçi sesle müzik dinlemek öyle pek ucuz bir şey değil. Bir yandan da bütçe dostu, başlangıç seviyesi ürünler de var.

Biraz meraklıysanız Kanyon’daki Hifilife mağazasını bir ziyaret etmenizi öneririm. Kanyon’daki randevularıma özellikle yarım saat erken gidip buradaki kulaklıkları deniyorum tek tek. Favorim Sennheiser’ın mücevher hissi yaratan Momentum TW kulakiçi kulaklıkları.

Bunun kutusunu açıp bir kadına uzatsanız hemen “Evet” der. Aldığınız ses ise gerçekten kusursuz. Apple’ın orta segment kulaklıklarına inanılmaz paralar istediği bu dönemde bence şahane bir alternatif. Hazır mağazaya girmişken lütfen binlerce dolarlık fiyat etiketine sahip ses sistemlerini de deneyimleyin. Gerçekten ses teknolojisinin vardığı acayip noktaları görün. Ha, bunlardan yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, alacağınız kişiyi çok ama çok seviyor olmanız lazım!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder