Yasemin Candemir Türk Hava Yolları’ndan müthiş işbirlikleri
HABERİ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları’ndan müthiş işbirlikleri

Nereden duyduğumu sormayın ama Türk Hava Yolları’nın önümüzdeki yıl için Versace ile iş birliği yapacağını duyduğumdan bu yana teyit etmek için uğraşıyorum. Haberimin kaynağı bende saklı. Fakat tek yapılan iş birliğinin bu olmadığını da eklemeliyim. Ünlü Türk ressamlarından biriyle sanatta farkındalık adına bir iş birliğine daha gidiyorlar. Detaylar netleşince tüm bilgileri buradan paylaşacağım.

Az sayıda dünya markamız var. Türk Hava Yolları hem güvenilirliği hem de uçabildiği ülke sayısı ile kuşkusuz göğsümüzü en kabartan marka. Tüm dünyada farklı iş birliklerinin artarak devam ettiği günümüzde Türk Hava Yolları’nın bundan uzak kalması, kendisinden beklenen dev adımları atmaması beklenemezdi. Ama Versace iş birliği son yıllarda duyduklarımın kuşkusuz en iyisi. Geçtiğimiz yıl 1,83 milyar Euro karşılığında Amerikan Michael Kors markasına satılan Versace belli ki uluslararası iş birliklerine de açık hale geldi.

Haberin Devamı

Bu arada THY demişken, geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları’nın yeni uçağı Boeing 787-9 tipi Dremliner yolcu uçağının içindeki tanıtım çekimleri sırasında yanlış ışık kullanımından ötürü pencerelerin aşırı sıcaktan eridiği haberini okumuşsunuzdur. Kamera ve spot ışıklarının sıcaklığına pencereler dayanamamış ve uçak gerisin geri ABD’ye tamire gönderilmişti. Bu konuda ilk suçlanacak tarafın fotoğrafçı ve ekibi olduğu açık. Ama bu konuda resmi açıklama yapılmadığı hatta fotoğrafçının bile kimliği gizli tutulduğu için bunu kimin yaptığını bilmiyoruz. Ama durumla ilgili konuştuğum tüm fotoğrafçılar bunun affedilemez ve profesyonel olmayan ellerde yapıldığı konusunda hem fikir.

TÜRKIYE’DE ULUSLARARASI EĞITIM MÜMKÜN!

Herkesin Türkiye’de eğitimin yetersizliğinden dem vurduğu, özel okul paralarından yakındığı günümüzde size oğlumla kısa bir süre önce tanıştığımız bir sınavdan bahsedeceğim. Ünlü London School of Music okulunun her yıl ülkemize gelerek müzik konusunda yetenekli çocukları sınavdan geçirdiğini biliyor muydunuz? Toplam 8 Grade sınavları var. Çocuğunuz piyano çalıyorsa o sene içinde okulun sınavlarına hazırlanıyor. Zamanla çocuk (ki lise bitene kadar genelde grade 8 tamamlanıyor) tüm sınavları başarıyla bitirdiğinde dünyanın her yanında geçerli bir müzik diplomasına da sahip oluyor. Oğlum müthiş müzik eğitmeni Özlem Ocakdan’ın önderliğinde girdiği sınavda Grade 2’yi geçti bu sene. Yolu uzun ama Türkiye’deki eğitimi sorgulamaktansa çıkış yolu aramak sizce de iyi fikir değil mi!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder