Yazgülü Aldoğan Maşallah ne kalabalıklarmış
HABERİ PAYLAŞ

Maşallah ne kalabalıklarmış

Bazı şeylere şaşıp kalıyorum, duyduğuma inanamıyorum: fuatavni yazmış, cemaate bağlı 150 (yazıyla yüzelli!) gazeteciye operasyon düzenlenecek ve hepsini göz altına alacaklarmış. Cemaate bağlı, içeri almaya değer 150 gazeteci mi var?

Hadi yaa? Hani hükümete karşı, zırıl muhalif gazetecileri gözaltına alacaklarmış, soldan say 10, sağdan say bilemedin 15 tane çıkar! Atatürkçü, laik, cumhuriyet değerlerine bağlı dediğin zaman ondan da az! Bana kimisi az bulunur mahlukat, nesli korunması gereken kelaynak, ya da yok edilmesi gerekirken son kalan bir iki haşere muamelesi çekiyorlar mesela; hele bir de kadınsan. 150 cemaat yazarı ha?

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Hani o, Silivri’de TSK’nın parlak subaylarına manevi Guantanamo işkencesi yapılırken, “Ama onlar da 60 ihtilalini yaptı” diye yazanlar! Teğmen Mehmet Ali’den 60 yılın hesabını soranlar. Benim de her gördüğüm çember sakallıya saldırmam lazım, Kubilay’ın başını kestiniz diye!

Neyse.

Cemaatin 150 gazetecisini almadılar, çünkü onlar sokağa inip gürültü yaptılar. Hatta baktılar polis gelmiyor, savcıya gidip hesap sordular! Biz olsak çantayı hazırlayıp kapının arkasında beklemiştik

! Ne poliste, ne savcıda adamımız mı olmuştu ki şimdiye kadar?

ENGELLERİNİ SPORLA AŞTILAR

Sizin de POSTA’da sayfasını ilgiyle izlediğiniz TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı A. Yavuz Kocaömer ve Bilyoner.Com’un yöneticileriyle bir araya gelip yeni projelerini konuştuk. Engelli 110 öğrenciye burs veren Bilyoner.Com, 17 engelli sporcuya da sponsor olmuş. Bu sporcular farklı dallarda önemli başarılar elde etmiş. “Bir sizden 2 bizden” kampanyası ile bilyoner.com/tesyev-bagis linkinden ulaşılan uygulamadan yaptığınız bağışın iki katını da bilyoner.com yapıyor!

Bir kısmı geçirdikleri kazalar sonucu engelli olmuş sporcular içinde Hamide Kurt, yüzde 94 engelli olmasına karşın atletizm dalında pek çok birincilik almış. Yeliz Tuncel, basket ve voleybol oynarken Zübeyde Süpürgeci tekerlekli sandalye koşusu yapıyor, Erdoğan Algan, ok atıyor. Derya Atlan, Diyarbakır’da masa tenisi oynuyor ve kendi yaş grubunda 3 yıl üst üste birinci olmuş. Çağla Baş, tekerlekli sandalye basketbol ve atıcılıkta çok iddialı. Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda dereceleri var. Hiç bir şey yapmayan engelsizlere örnek olsunlar!

Haberin Devamı

HABERİN YOKSA EĞER, SEN YOKSUN

Bülent Arınç cemaatçilere yönelik polis operasyonuyla ilgili “Benim hiç haberim yok!” demiş. Yanlış adama sormuşlar, onun epeydir pek bir şeyden haberi yok. Yalnız öyle etkili yetkili bir yerde görünürken kamuoyunun karşısına çıkıp da “Benim bir şeyden haberim yok” dediğiniz zaman bu size artı puan olarak yazılmıyor. Mesela Kılıçdaroğlu, samimi, doğru konuşan bir adam.

“Prof. Süheyl Batum’u niye ihraç ettiniz?” diye soruyorlar, “Sizden fazla bir şey bilmiyorum” diyor. “Şişli Belediyesi’nde neler oluyor? Orayı Emir Sarıgül mü yönetiyor?” diye soruyorlar. “Hayri İnönü seçildi ya, o yönetiyor” diyor. Yani o konuda da bizim bildiğimizden bile daha az şey biliyor! Ben de görsem soracağım, “Bizimle kafa mı buluyorsunuz, yoksa CHP’yi başka biri mi yönetiyor?”

Haberin Devamı

Geçen gün TBMM’de koltuğu da kaptırdı zaten, seçime üç gün kalmış, Cumhurbaşkanı seçilen bile Başbakanın koltuğuna oturmaya hazırlanırken ana muhalefet partisini iyi saatte olsunlar yönetiyorsa biz ya gidecek ülke arayalım, ya da dirayetli başka parti! Biliyorum, birinde önderlik bizi bozar, öbüründe
liderlik. Ne yapacağız peki?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder