@ Zodyakli Twitter'da şöhretli sözler
HABERİ PAYLAŞ

Twitter'da şöhretli sözler

Alex De Souza @Alex10combr %100 Brezilyalı doğduk ama kesinlikle %50 Türk, %50 Brezilyalı öleceğiz. Türk halkına her şey için teşekkürler. Sizi çok seviyoruz!

Abdullah Gül @cbabdullahgul Çanakkale savaşları acılardan ders alınarak barışa ulaşmanın güzel bir örneği. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mustafa Ceceli @mustafaceceli Bir ziyaretin bir vazifenin ötesindedir gören gözlere hisseden gönüllere... ‘Tek’i seyreder aşıklar orada, aşk ‘O’ olur sen ‘yok’ olursun..

Yonca Evcimik @YoncaEvcimik Bu konudaki hassasiyeti bildiği halde verdiği demeçler, basında çıkan haberlerden şunu anladım Bülent Ersoy hayvanlar üzerinden prim yapıyor!

Haberin Devamı

Can Bonomo @canbonomo Zamanlama da bir sanattır. Öngörü, affetme, zevk alma, duyma. Doğru anlama sanatçıları bilirler. Hayalcilik esnek bir meşgaledir.

Ahmet Hakan @ahmethc Bizim memlekette köşe yazarlarının temel sorunu “ne yazayım” değildir, “hangisini yazayım”dır.

Gülşen @gulsenin Doğruyu yazmak niye bu kadar zorunuza gider ki? Ama maalesef gerçek bir tane, kabul edin ve seyre durun, yoksa itibar etmez kimse sözünüze!

twitter ÜNLÜLERİ

@Hidrojan İzmirli sevgilin varsa şanslısın. Çok paran olmasına da gerek yok. Gel aşkım gevrek yiyip ayran içelim de boyoz yiyelim de. Al sana mutluluk.

@FerdiCarrefour Hamit Altıntop Felix gibi uzaydan atlasa direkten döner, yere inemez.

@pinkfreud Ofsayt'ı bile anladım, o 365 gün 6 saatteki 6 saati ne ara yaşıyoruz hala anlamadım.

@resulertas Sevgilin bir kız için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap!

(17.03.2013 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder