Ekonomi Yeni mezunlara iş fırsatı

Yeni mezunlara iş fırsatı

Paylaş
Yeni mezunlara iş fırsatı

Esas Holding’in sosyal yatırımları genişletmek ve profesyonel olarak yönetmek amacıyla 2015’te kurduğu ‘Esas Sosyal’ platformu hızla büyüyor

Bu kapsamda gençlere iş fırsatları verirken eğitimli genç işsizliğin çözümüne öncülük etmek için başlatılan ‘İlk Fırsat Programı’ da üniversiteden yeni mezun olan gençlere ilk iş deneyimlerini kazandırıyor.

Haberin Devamı

İŞVERENLE BULUŞTURUYOR

Gelinen noktada yapılan yatırım, proje ve destekleri anlatmak amacıyla önceki akşam düzenlenen ‘Esas Sosyal Yıllık Buluşması’nda konuşan Esas Sosyal Kurucular Kurulu Başkanı Emine Sabancı Kamışlı, “İş aslında var ama nerede var?

İşte onu bilip arz ile talebi akıllıca buluşturmak gerek. Biz bunun için ‘İlk Fırsat’ köprüsünü inşa ettik” dedi.

SABANCI VİZYONU

“Titiz ve özverili çalışmalarımızın arkasında bir ‘vizyoner’ var” diyen Emine Sabancı Kamışlı şöyle devam etti: “Her zaman geleceğin gençlerde olduğuna inanmış biri...

Bugün gururla açıklıyorum ki geldiğimiz noktada artık İlk Fırsat Programı da bu vizyoner ile yani Sevgili Babamız ‘şevket Sabancı’ adıyla anılmayı hak etti.

Haberin Devamı

2019 İlk Fırsat kurumsal destekçilerimiz de Sanko Holding,Akfen Holding, Fiba Group, Pegasus Hava Yolları, Volkswagen Doğuş Finans ve Esas Gayrimenkul.”

YENİ BİR YOL AÇTILAR

Esas Sosyal Kurucular Kurulu Üyesi Şevket Sabancı ise “Sabancı Ailesi gençlerimizin iyi yetişmesine her zaman çok önem vermiştir. Bu defa kızım Emine’nin başkanlığında, çocuklarım ve torunlarım eğitimde yeni bir yol açtılar.

Çok şükür, bugün 4’üncü yılını kutlamaktayız. İlk Fırsat’a ismimin verilmesi beni çok mutlu etti. Bu girişimde bugüne kadar bizimle beraber olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

MURAT GÜLDEREN