Spor Zokora gitmek istiyor!

Zokora gitmek istiyor!

Paylaş
Zokora gitmek istiyor!

İzinsiz olarak Davraz kampına katılmayan başarılı ön libero, yönetimle görüşerek bonservisini istedi. Bunun üzerine Bordo-Mavililer de Fildişili yıldıza, “Kendine kulüp bul” yanıtını verdi

Trabzonspor, tecrübeli ön libero Didier Zokora ile yollarını ayırıyor... Bordo-Mavililer’in Isparta Davraz’daki kampına izinsiz olarak katılmayan Fildişili oyuncu, geçtiğimiz hafta Trabzon’a döndü. Yönetimin kulübe çağırdığı Zokora ile uzun bir görüşme yapıldığı öğrenildi. Yöneticilerin, “Hem kulüpten en çok parayı sen kazanıyorsun, hem de hiçbir izin almadan kampa katılmıyorsun. Trabzonspor forması giyen hiç kimse böyle sorumsuzca davranamaz” dediği ifade edildi.

DAVRAZ YERİNE PARİS'E!

32 yaşındaki futbolcunun da, “Trabzonspor’da mutlu değilim, bonservisimi verin, ayrılmak istiyorum” yanıtını verdiği belirtildi. Bordo-Mavililer’in Zokora’yı bedava vermek istemedikleri için, “Kendine kulüp bul, ya da bonservisini getir. Ondan sonra istediğin yere gidebilirsin” dediği öne sürüldü. Fildişili oyuncunun Trabzon’dan ayrılarak kamp yerine Paris’e tatile gittiği iddia edildi.

Haberin Devamı