Bebeklik Nare ismi ne anlama gelir, özellikleri nelerdir? (Farklı kız çocuk ismi önerileri)

Nare ismi ne anlama gelir, özellikleri nelerdir? (Farklı kız çocuk ismi önerileri)

Paylaş
Nare ismi ne anlama gelir, özellikleri nelerdir? (Farklı kız çocuk ismi önerileri)

Nare, Farsça bir isimdir ve Türkçeye de Farsça dilinden gelmiştir. Nare, ülkemizde kız ismi olarak kullanılır. Anlamı ise Türk Dil Kurumuna göre nar tanesi olarak tespit edilmiştir. Nare isminin anlamını, nereden geldiğini ve tüm özelliklerini ayrıntıları ile Posta.com.tr okurları için derledik.

Nare, kız ismi olarak karşımıza çıkar. Farklı kız çocuk isimlerine örnek olarak verebileceğimiz Nare isminin kökeni Farsçadır.

Haberin Devamı

NARE İSMİNİN ANLAMI NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

Nare isminin anlamı özellikle çocuk bekleyen ebeveynler için önem teşkil etmektedir. İsimlerin anlamları kişilik üzerinde etkilidir gibi bir düşünce olduğu için isimlerin anlamları sürekli olarak araştırılır. Nare ismi de farklı bir isim olduğundan ve nar da bereketli bir meyve olduğundan sıklıkla tercih edilir bir isim haline gelmiştir. Nare isminin kökeni Farsça olarak bilinir.

Farsça dilinden Türkçeye geçmiş olan Nare isminin anlamı nar tanesi demektir. Her ne kadar Kur'an'da geçmeyen bir isim olsa da dinen konulmasında herhangi bir sorun yoktur ve dinen caiz bir isimdir. Nare, kız bebek ismidir ve nar tanesi demektir.

NARE İSMİ NEREDEN GELİR, ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Haberin Devamı

Nare ismi Türkçeye Farsça dilinden gelmiştir ve ebeveynler tarafından ilgi gören isimlerdendir. Türkiye'de Nare isminde 111 kişi vardır. Bunların 34 kişisi İstanbul'da, 7 kişisi Ankara'da ve 5 kişisi de İzmir'de yaşamaktadır. Çok fazla kullanılmadığı için anne baba adaylarının ilgisini çeker ve Nare ismi hakkında araştırma yaparlar. Nare ismindeki kişiler alımlı, çekici ve eğlenceli kişiler olur. İnsanların kalbini hemen kazanırlar fakat samimi gözükseler de bazen fazla samimi olmadıkları bilinir. Sabit fikirli değillerdir ve düşünceleri çok çabuk bir şekilde değişebilir. Bazen çok konuşarak karşılarındaki kişilerin kalbini istemeden de olsa kırabilirler.

Olumlu yönleri arasında özgürlükçü ve arkadaş canlısı olduklarını söylemek mümkündür. Küçük şeylerden mutlu olurlar, sempatiklerdir yenilikçi ve aynı zamanda da her zaman yeni deneyimlere açıklardır. Sporu severler ve kendilerine bakmaktan da hoşlanırlar. Duygularını bastırırlar, kolayca incinebilirler ve aşırı duygusal davranabilirler. Nare ismindeki kişilerin fiziksel özellikleri genelde geniş alın, büyük ve yuvarlak gözler, kalın ve gür saçlar şeklindedir. Dik ve her zaman enerjik bir duruşa sahiplerdir.