Bebeklik Sıla isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Sıla ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Sıla isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Sıla ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Paylaş
Sıla isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Sıla ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Sıla, doğu büyüdüğü yere giden ve ayrı kalan yakınlarına kavuşma, özlem anlamlarına gelen bir isimdir. Unisex bir isim olduğu için Sıla isminin rengi pembe ve mavidir. Arapça kökenli olan Sıla ismi Kur'an'da geçmez. Sıla isminin anlamlarıyla birlikte karakter özelliklerini detayları ile derledik.

Sıla, özlem ya da kavuşma anlamlarındaki bir isimdir. Sıla, hem kız hem de erkeklerde kullanılabilen ünisex bir isimdir.

Haberin Devamı

SILA İSMİNİN ANLAMI NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

Sıla, doğup büyüdüğü yerden ayrı kalan kişilerin yakınlarına kavuşması anlamına gelen bir isimdir. Anlamı manevi olduğu için ülkemizde tercih edilen bir isimdir. Kur'an'da geçmeyen bir isim olsa da dinen koyulması caiz olduğundan ülkemizde tercih edilir. Sıla isminin aynı zamanda özlem, kavuşma ya da özlenen kişilere kavuşma anlamları vardır. Sıla ismi söylenişi nazik ve kibar bir isim olduğundan Sıla ismindeki kişiler de genelde nazik ve karakter sahibi kişiler olurlar.

SILA İSMİ NEREDEN GELİR?

Sıla, Arapça kökenli bir isimdir. Arapça bir isim olmasına rağmen Sıla ismi Kur'an'ın herhangi bir yerinde geçmez. Anlamının güzel olması dolayısıyla dinen kullanılmasında bir sorun yoktur. Bu nedenle de ülkemizde Sıla ismi ile sıklıkla karşılaşmak mümkündür. Sıla, genelde kız bebeklere koyulsa da erkeklerde de karşılaşmak mümkündür. Bu nedenle Sıla ismi ünisex bir isim olarak kabul görür.

Haberin Devamı

SILA İSMİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Sıla ismine sahip olan kişiler adeta sihirbaz gibidir. Zorlukların üstesinden gelme konusunda profesyonel olmuşlardır ve bir şekilde yol bulurlar. Sıcakkanlı ve tutkulu kimseler oldukları için çevreleri tarafından çok sevilirler. Genelde hislerine güvenirler ve hislerine göre hareket ederler fakat bu konuda dikkatli olmaları gerekebilir. Çünkü hislerini dinledikleri zaman hata yapabilme ve hayal kırıklığına uğrama ihtimalleri bulunmaktadır.

Duygusal iniş çıkışları vardır ve duygularının çok çabuk değişmesi mümkündür. Sempatik insanlar olarak tanınırlar ve arkadaşları tarafından çok sevilirler. Yardım etmek onları motive eden bir şeydir. Merhametli oldukları için iyi niyetlerinin su istimal edilmesi de mümkündür. Olayların gidişatına göre hareket etme konusunda başarılılardır. Kendilerine has görüş ve düşünceleri mevcuttur ve bunları değiştirmekte çok zorlanırlar. Sorumluluktan ve görev almaktan hiç kaçınmazlar.