Futbol Dünya Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu
Paylaş
Dünya Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu

Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor... Nefesleri kesen Hırvatistan - Rusya maçının da tamamlanmasıyla yarı finale yükselen takımlar belli oldu. İşte detaylar

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Çeyrek finale kadar sürpriz sonuçlara imza atılan organizasyonun bu ayağında en beklenmeyen sonuç Brezilya - Belçika maçında yaşandı. Genç ve dinamik kadrosuyla kupa favorilerinden Brezilya'nın futbol otoriteleri tarafından tur atlaması beklenirken Belçika büyük bir sürprizin altına imza attı ve yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

FRANSA - URUGUAY

Turnuvanın favorilerinden Fransa, Cavani'nin yokluğunda Uruguay'ı rahat geçti ve yarı finale yükseldi.

İNGİLTERE - İSVEÇ

İngiltere bir diğer Avrupa ekibi İsveç karşısında zorlanmadı ve sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

RUSYA - HIRVATİSTAN

Çeyrek finalin son maç nefesleri kesti. Rusya'yla Hırvatistan arasındaki mücadelede eşitlik uzatma dakikalarında da bozulmadı ve maç penaltılara gitti. Penaltılarda Hırvatlar Rusya'ya üstünlük sağladı ve Dünya Kupası'nda son yarı finalist oldu.

2018 Dünya Kupası çeyrek final maçları bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Yarı finale çıkan takımlar ve eşleşmeler şöyle:

Fransa - Belçika

Hırvatistan - İngiltere