Dünya 15 yaşındaki kız elinden son anda kurtulmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı!

15 yaşındaki kız elinden son anda kurtulmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Paylaş
15 yaşındaki kız elinden son anda kurtulmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı!

2002 yılında arkadaşının evinin önünde bahçe sularken kaçırdığı 15 yaşındaki Kara Robinson'ın elinden kaçması ile yakalanacakken kendisini öldüren seri katilin hikayesinin korkunç yanları yıllar sonra ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Yaz tatili başlangıcında arkadaşıyla vakit geçirmek için onun evinde kalan 15 yaşındaki Kara Robinson, ertesi gün gidecekleri göl evi için çok heyecanlıydı. Tüm gece heyecandan neredeyse uyuyamamıştı. Ailelerinden izin alan genç kızlar, aralarında görev paylaşımı yaptıktan sonra Kara'ya evden çıkmadan önce bahçeyi sulamak kaldı.

Haberin Devamı

ELİNDEN KAÇIRDIĞI KARA, SONUNU GETİRDİ

Bu esnada bir anda evin önünde beliren bir araç ile tüm hayatı değişecekti. Araçtaki isim Richard Marc Evonitz'den başkası değildi. Evonitz, kendisini bir dergi dağıtıcısı olduğunu söyleyerek genç kıza yaklaştı. Ardından genç kızı etkisiz hale getirerek aracına koyup kaçıran Evonitz, genç kız ile 1 güne yakın vakit geçirdi.

Sabah erken saatte uyanan Kara, kelepçelerinden kurtularak Evonitz'in yanından kaçarak polislere onu teşhis edip onun yakalanmasını sağladı. Evonitz'in kız kardeşini ziyarete geleceğini öğrenen polisler burada bir tuzak kurarak onu beklemeye başladı. Evonitz ise polislerin kendisini beklediğini fark ederek buradan kaçtı.

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN DEHŞET ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Süratli bir kovalamacanın ardından yakalanacağını anlayan Evonitz, çarptığı arabasının içerisinde kendisini başından vurarak öldürdü. Evonitz'in hayatı burada sona erse de hikayesi tam da bu günden sonra yazılmaya başlanacaktı.

Evonitz'in ölümünün ardından 3 kızı öldürmüş bir seri katil olduğu gerçeği ortaya çıktı. Evonitz'in ilk kurbanının 16 yaşındaki Sofia Silva olduğu ve yine Kara gibi evinin önün kaçırıldığı belirlendi. Sofia Silva'nın cansız bedeni yaklaşık 5 hafta sonra evinin yakınlarındaki bir nehirde buldu.

Sofia'yı katletmesinden 8 ay sonra ise Evonitz'in hedefinde bu kez Kati ve Kristin Lisk kardeşler vardı. 15 ve 12 yaşındaki bu genç kızların cansız bedenleri kaybolmalarından bir hafta sonra yine başka bir nehirde bulundu.

KANITLAR BİR İŞE YARAMIYORDU...

Ancak ortada katile dair hiçbir kanıt yoktu. Yalnızca birkaç pembe, koyu mavi iplik ve bir tutam saç vardı. olaya el atan FBI ajanı Doug Deedrick yaptığı açıklamada, "Pembe iplikler, sanırım bir tür banyo kilimine benziyorlar.' dedim. Herkes benim için bu pembe banyo halısını arıyordu" ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:

Örneğin Sofia'da aradığım koyu mavi akrilik elyaflar vardı çünkü aynı türleri Kati ve Kristin'de buldum. Sofia'nın gömleğini ters çevirdiğimde, aslında sekiz ya da dokuz mavi lif çıkardım.

Haberin Devamı

Bunun ardından büyük bir arama çalışması başlatıldı. Yüzlerce dosyadan binlerce detay karşılıklı eşleştirilerek incelendi. Ve tüm bunların sonunda Evonitz sonunda bir hata yaparak Kara'nın kaçmasına izin vermişti. Bu kendisinin de cinayetlerinin de sonunu getirdi.