Dünya 30 yıllık sır

30 yıllık sır

Paylaş
30 yıllık sır

İngiltere’de bir kadın, babasının ikili bir hayat yaşadığını ve aynı adı taşıdığı bir kardeşi olduğunu 30 yıl sonra gelen bir telefonla öğrendi.

İngiltere'de sanatçı Georgea Blakey, iyi bir ailede dünyaya geldi. Borsacılıktan tarihçiliğe geçen George Blakey ve doktor Kristin Henry'nin kızı olarak geniş imkanlara sahipti. Babasını 2013'te 77 yaşındayken zatürreden kaybetti. O dönem aldığı bir telefon ile hayatı bir daha eskisi gibi olmadı.

Haberin Devamı

Telefonda, 35 yaşındaki Georgia isimli kadın, kardeş olduklarını söylüyordu. Hatta Oliver adlı bir de erkek kardeşi olduğundan bahsetmişti. Georgia, "Babam doğum günümü hiç atlamazdı. Bir süredir haber alamıyoruz. Hayatımdan bir anda kayboldu" diyerek endişesini paylaşıyordu.

 

 

SORULARI YANITLANDI

Georgea'nın bu gerçeği sindirmesi zaman aldı. Babasının her zaman yorgun ve uykulu oluşunun nedenini artık öğrenmişti. Bunun akabinde Georgea'nın kızına kanser teşhisi konuldu. Odağını kızına kaydırdı. Kızı hastalığı yendi. 2016'da, kocası Jamie'nin cesaretlendirmesiyle kardeşlerini tanımaya karar verdi. Georgia ve Oliver ile buluştular.

O buluşmadan sonra babasının 30 yıl boyunca başka bir mahallede ikinci bir hayat yaşadığını öğrendi. Ömrü boyunca cevapsız kalan çok sorunun yanıtını bulmaya başladı. Kardeşleriyle bağı güçlendi.

Haberin Devamı

HAYVANLARI AYNI

Örneğin babasının eve getirdiği sağır köpek Stitch ve bir yavru kedinin, Georgia'ya ait olduğunu öğrendi. Hayvanların güvende olmadığını düşünerek babası ona getirmişti. Georgea, "İlk buluşmalarda aramızda derin sessizlikler oluyordu. Georgia'nın annesi Jamaikalı, benim annem İskandinav. Ama çok fazla ortak yönümüz var. Oliver'in de babama benzemesi hoşuma gidiyor. Babam onlara benden ve ağabeyimden bahsetmiş ama bize hiç bahsetmemişti. Ben de Georgia da sanatla ilgiliyiz. Babamın ikimize de takma adla sanatçı olmamız için baskı yaptığını fark ettik. Şimdi onu anlayabiliyoruz" dedi.