Dünya Afganistan'da gördüklerini anlatamıyor! Gizemli UFO vakası

Afganistan'da gördüklerini anlatamıyor! Gizemli UFO vakası

Paylaş
Afganistan'da gördüklerini anlatamıyor! Gizemli UFO vakası

Bir dönem Afganistan'da görev yapan ve şimdi emekli olan bir donanma subayı gördüğü gizemli olayları hapse girme korkusu nedeniyle anlatamıyor. Bölgede UFO gördüğünü söyleyen subayın ismi de gizli tutuluyor.

Posta.com.tr | Fox News'e konuşan emekli donanma subayı, Afganistan'da bir UFO gördüğünü iddia ediyor. Ancak hapse girme korkusu nedeniyle ayrıntıları açıklayamıyor. Afganistan'da görev yaparken geçen ay ABD Senatosu duruşmasında gösterilene benzer metalik bir küre tespit ettiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Donanma subayı, "Size karşı dürüst olacağım. Her şeyi ayrıntılı olarak anlatmak isterdim ama hapse girmeye istekli değilim. Güvenlik anlaşmaları nedeniyle kısıtlandım" dedi. 

29 Nisan'da ABD Kongresi, UFO'lar hakkında yeni bir duruşma düzenledi. Duruşma, kapalı oturum ve halka açık oturum olmak üzere iki bölümden oluştu. 

700  UFO VAKASI İNCELENİYOR

Askeri personel tarafından bildirilen UFO olaylarına bakan Pentagon ofisi başkanı, Senato'ya yaklaşık 700 vakayı incelediklerini söyledi. Ancak ABC News'e göre, bu olaylardan herhangi birinin uzaylılar tarafından geçekleştirildiğine dair kanıt bulunmuyor. 

Ofis, havada uçan tanımlanamayan nesnelerin iki yeni klibini sundu. Teşkilatın başkanı Dr. Sean Kirkpatrick, sahip oldukları tüm verilerin bunlar olduğunu belirtti. Pentagon'un internet sitesinde yayınlanan ilk video, 12 Temmuz 2022'de Orta Doğu'da meydana geldi. Diğer video, Pentagon'un bir sonraki yıl  15 Ocak'ta Güney Asya'da meydana geldiğini söylediği bir olayın iki görüntüsüydü.

Haberin Devamı

Kirkpatrick, "Sadece o videoya dayanarak bunu tam olarak tanımlamanın neredeyse imkansız olacağını" ve bunun "çözülmemiş bir vaka" olduğunu ekledi.