Dünya Andrew Tate'in suç ortakları ifşa oldu: Biri kız arkadaşı diğeri eski polis

Andrew Tate'in suç ortakları ifşa oldu: Biri kız arkadaşı diğeri eski polis

Paylaş
Andrew Tate'in suç ortakları ifşa oldu: Biri kız arkadaşı diğeri eski polis

Eski boksör Andrew Tate'in evine düzenlenen baskın ve kendisine yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı. Tate, insan kaçakçılığı, fuhuş ve istismardan suçlanırken, evinde zorla yetişkin filmi çekmek için kadınları hapsettiği iddia ediliyor. Tate'e model kız arkadaşı ve eski bir polisin yardım ettiği ortaya çıktı. Romanya polisi Andrew Tate'in organize suç örgütü yönettiğinden şüpheleniyor.

Posta.com.tr | Andrew Tate, Romanya polisi tarafından düzenlenen operasyon kapsamında erkek kardeşi Tristan Tate ile birlikte gözaltına alındı. Tate, insan kaçakçılığı, istismar ve fuhuştan suçlanıyor. Savcıların açıklamasında ise zanlıların 'kadınları uygunsuz görüntüler oluşturmaya zorladığı ve böylece çok yüksek paralar kazandıkları' belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada zanlılar tarafından cinsel tacize uğrayan altı kadının olduğu bilgisine de yer verildi.
Nisan ayında Romanya polisi Tate’in evini bir kadının burada tutulduğu iddiaları üzerine insan kaçakçılığı suçlamasıyla basmıştı.

Daily Beast ise soruşturma sürdükçe polisin suçlamaları insan kaçakçılığı ve tecavüze dönüştürdüğünü haberleşmişti.

30 GÜN GÖZALTI

O dönem Daily Beast’e konuşan Tristan Tate, 'evinde hiçbir kadının bulunmadığını ve kimsenin gözaltına alınmadığını' söylemişti. Mahkemenin talebini kabul eden polis, Andrew Tate'i 30 gün boyunca gözaltında tutmayı kabul etti. Kaynaklar, daha önce 36 yaşındaki sosyal medya ünlüsünün bir "gözaltı merkezinde" tutulacağını söylemişti.

TATE'İN SUÇ ORTAKLARI

Haberin Devamı

Andrew Tate'in kardeşinin yanı sıra 'Tate'in Melekleri' lakaplı iki kadın da gözaltına alındı. Tate ile bir yıldır sevgili olan Amerikalı 28 yaşındaki model Georgiana Naghel ve 32 yaşındaki eski polis Luana Radu, Tate'in fuhuş trafiğine yardım etmekle suçlanıyor. 

32 yaşındaki Luana Radu polislikten istifa etti.

Luana Radu, daha önce Bükreş'in merkezindeki bir polis karakolunda polisti. Ancak sekiz yıl önce işini bıraktı ve yetişkinlere yönelik görüntülü sohbet odalarında çalışmaya başladı. 

Görüntülü sohbet odalarında çalışırken, sosyal medyada Ellie Dely adını da kullanan eski polis Radu, Tate ile tanıştıktan sonra onun idari asistanı oldu. Tate'in tahmini 100 milyon sterlin değerindeki çevrimiçi iş imparatorluğunu yönetmesine yardımcı oldu.

YETİŞKİN FİLMİ ÇEKMEYE ZORLADILAR

Her iki kadının da en az 6 kadını zorla yetişkinlere yönelik video çekmeye zorladığı ve evde hapis kalmalarına yardım ettiği iddia ediliyor. 

Naghel'in, Tate ile beş yıl önce ülkeye taşındıktan sonra arkadaşları tarafından tanıştırıldığına inanılıyor. Çift şehrin seçkin kulüplerine düzenli olarak giderek ağlarını genişletmeye başladılar. 

Georgiana Naghel, Tate ile bir yıldırı sevgili. 

Tate ve Tristian, tutuklandıkları tesiste aynı hücreyi paylaşıyorlar.

SOSYAL MEDYADA YASAKLI

Andrew Tate, 2017'de #MeToo hareketinin çok konuşulduğu dönemde kadınların da kendilerine yönelik cinsel saldırıların sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini söyleyerek büyük tepki toplamıştı.

Haberin Devamı

Twitter, Tate’in hesabını bu yıl dondurdu. Tate geçen ay Twitter’a geri döndü. Tate, Facebook, Instagram, YouTube ve TikTok’ta halen yasaklı.