Dünya Putin'in 'aktör' ordusu! Her yere onlarla gidiyor

Putin'in 'aktör' ordusu! Her yere onlarla gidiyor

Paylaş
Putin'in 'aktör' ordusu! Her yere onlarla gidiyor

Vladimir Putin'in katıldığı etkinlikleri inceleyen bir grup sosyal medya kullanıcısı, Rus liderin daima yanında bulunan 3 kişiye dikkat çekti. Putin'in yeni yıl konuşmasında da ön saflarda görülen gizemli 3 kişi, Batı medyası tarafından 'aktör' olarak adlandırıldı.

Posta.com.tr | Rus lider Vladimir Putin, şampanya eşliğinde yeni yıl konuşması yaparken arkasındaki 20 kişilik asker mangası da kamera karşısındaki yerini aldı. 9 dakikalık yeni yıl mesajı boyunca Rus lider askerleri için "Sizin gibi insanlar bizimle oldukça hiçbir şeyden vazgeçemeyiz" dedi. Ancak Putin'in mesajından çok arkasındaki askerler arasındaki kişiler dikkat çekiyordu.

Haberin Devamı

GİZEMLİ SARIŞIN KADIN

Putin konuşmasını yaparken en öndeki sarışın asker kadın, Rus liderin konuşmalarını dikkatle dinliyordu. Gizemli sarışın kadını gören sosyal medya kullanıcıları, daha önce de defalarca Putin'in yanında yer aldığını söylüyor.

Sarışın kadının yanı sıra 3 erkek de Putin'in her etkinliğinde yer alıyor. Bir başka videoda sarışın kadın kilisede ve gemide Putin'le birlikte yer alırken görülüyor.

Gizemli sarışın kadın ve 3 erkek, Putin'in katıldığı etkinliklerde sık sık Rus liderin yanında poz verdi. 


İngiliz The Sun gazetesi, gizemli sarışın kadın ve diğer 'aktör'lerin fotoğraflarını böyle yayınladı. 

Kimi sosyal medya kullanıcısı gizemli sarışın kadının Bölgesel Duma'nın mevzuatın izlenmesinden sorumlu Komisyon Üyesi Larisa Sergukhina olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

SUİKAST KORKUSU

Bunun yanı sıra kimileri Putin'in "paralı aktörler" tutarak propaganda yapmasına yardımcı olduklarını öne sürdü.
Batı medyasınca suikaste kurban gitmekten korkutuğu iddia edilen Vladimir Putin'in güvenilir yancılar kullanmayı tercih ettiği öne sürülüyor. 

SAĞLIK SPEKÜLASYONU

24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlatılan işgalden bu yana Putin'in sağlık sorunları Batı medyasının gündemi olmuştu. Putin'in demans ve parkinson hastalığı olduğunu öne süren kaynaklar, Rus liderin bazı zamanlarda hastalığını gizlemek için dublör kullandığını iddia etmişti.