Dünya Aylarca ailesinden gizledi! Eski güzellik kraliçesi Meksika'da hapse düştü

Aylarca ailesinden gizledi! Eski güzellik kraliçesi Meksika'da hapse düştü

Paylaş
Aylarca ailesinden gizledi! Eski güzellik kraliçesi Meksika'da hapse düştü

33 yaşındaki eski güzellik kraliçesi, annesinin doğum gününü kutlamak için aramayınca gerçek ortaya çıktı. Ülkedeki en ağır suçlardan birini işlediği için Meksika'da hapse düşen güzel, altı ay boyunca her şeyi ailesinden gizledi.

Posta.com.tr | İngiltere eski güzellik kraliçesinin uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle Meksika'daki bir hapishanede 20 yıllık cezayla karşı karşıya olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki Miss England birincisi Jennifer Young, geçen yıl ağustos ayında  Amsterdam'dan gelip Cancun havaalanına 250 bin sterlin değerinde uyuşturucu sokmaya çalışırken yakalandı. Young'un valizinde paket ve şişelere gizlenmiş yaklaşık 13.080 kg uyuşturucu olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

17 yaşındayken Miss Derby yarışmacısı olan Young, şubat ayında Mexico City yakınlarındaki bir hapishaneye nakledilmeden önce Cancun'da son derece kalabalık bir hapishanede aylarca kaldı. Bu süreçte ise her şeyi ailesinden gizledi. 

Annesi Angela'ya sadece ülkeyi dolaştığını söyleyerek altı aydan uzun bir süre boyunca hapishanede olduğunu ailesinden gizledi. Anne Angela ise gerçeği 5 hafta önce öğrendi.

'DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN ARARDI'

MailOnline'a konuşan Angela, "Hala şoktayım. Jenny'nin Meksika'da olduğunu biliyordum ama seyahat ettiğini sanıyordum. Jenny'nin hapiste olduğunu yeni öğrendim. Doğum günümde dünyanın neresinde olursa olsun Jenny beni arardı. Ama aramayınca endişelenmeye başladım. Sonra arkadaşından bir mesaj aldım. Ona nerede olduğunu sordum. Banahapiste olduğunu söyledi. İnanamadım. Şubat ayında Mexico City dışındaki başka bir hapishaneye nakledildi. Uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla suçlandı ama henüz yargılanmadı. 20 yıl hapis cezası alabilir. Çok endişeliyim" dedi.

Haberin Devamı

İngiliz bir anne ve Alman bir babanın çocuğu olarak Almanya'da dünyaya gelen Young, 19 yaşında memleketi Derby'den ayrıldıktan sonra hayatının büyük bir kısmını yurt dışında modellik yaparak ve tur rehberi olarak çalışarak geçirdi.

Tur rehberliği blogunda geçen yıl şunları yazmıştı:

Ben Jenny, doğuştan Berlinliyim ama aynı zamanda yarı İngilizim ve her iki dili de akıcı bir şekilde konuşuyorum. Bu gezegende geçirdiğim 32 yıl boyunca dünyayı kapsamlı bir şekilde dolaştım. Bu benim tutkum ama kendimi her zaman en sevdiğim yere, Bangkok'a çekmiş buluyorum. Asya, Avustralya, Kanada gibi birçok yerde yaşadım ve şimdiye kadar yaklaşık 40 ülkeyi keşfettim. Ben bir mankenim ve doğal şifa üzerine çalışıyorum. En büyük aşklarım müzik, sağlıklı beslenme, yoga, doğa ve havalı yeni insanlarla tanışmak!

Hapsedildiği süre boyunca Jenny, İngiliz Konsolosu tarafından ziyaret edildi. Mankenin bu hafta mahkeme için bir avukatla görüşmesi bekleniyor.

Angela, "Beni daha önce aramıştı ama başının belada olduğunu söylememişti" dedi. 

Young, Meksika'daki en ciddi suçlardan biri olan uyuşturucu kaçakçılığından suçlu bulunursa 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Meksika'daki İngiliz Konsolosunun Cancun'daki bir İngiliz vatandaşına ve Birleşik Krallık'taki ailesine yardım sağladığını doğruladı.