Dünya Cadılar Bayramı için aldıkları tabuttan dehşet çıktı

Cadılar Bayramı için aldıkları tabuttan dehşet çıktı

Paylaş
Cadılar Bayramı için aldıkları tabuttan dehşet çıktı

ABD'li Wozniak ailesi, Cadılar Bayramı partisi için evlerini dekore etmek istedi. Bunun için internetten tabut sipariş ettiler. Ancak gelen tabutu açtıklarında dehşeti yaşayacaklarından habersizlerdi...

Posta.com.tr | Maryland'de yaşayan Wozniak ailesi, Cadılar Bayramı partisi için evlerini dekore ediyordu. Facebook’ta teşhir tabut satan bir firmayı bulup dekorasyon için tabut sipariş ettiler. Ancak gelen tabutu açtıklarında hayatlarının şokunu yaşadılar.

Haberin Devamı

Ailenin dekorasyon için kullanacağı tabut

TikTok’ta yaşadıkları olayı anlatan Brooke Wozniak, gelen tabutun içinden çıkanları gösterdi. Tabutun içinde, ocak ayında ölen yaşlı bir kadının kalıntıları çıktı.

74 yaşındaki Edith Crews adlı kadının külleri, fotoğrafı ve Covid-19’dan öldüğünü açıklayan ölüm belgesi tabutta duruyordu. Yaşlı kadın, öldükten sonra yakılmış, eşyalarıyla birlikte külleri tabutun içine konulmuştu.

Brooke Wozniak, ölen kadının eşyalarını ailesine ulaştırabilmek için video yayınladığını belirtti. Brooke, olayı şu sözlerle anlatıyor:

Herkes şoktaydı. Ve bu durumda nasıl hissedeceğimizi gerçekten bilmiyorduk. İlk tepkim, ailesini bulmamız gerektiği yönündeydi. En yakın akrabasını ya da onu tanıyan kişiyi bulmalıyız.

Haberin Devamı

Viral olan TikTok videosu sayesinde Edith Crews’un kızı Sabrina Jones’a ulaşıldı. Jones, büyükannesinin covid-19’dan öldüğünü ve o sırada yalnız olduğunu ifade etti.

'ORADA BIRAKAN BENİM'

"Onu George Washington Üniversitesi Hastanesi’ne götüren ve orada bırakan benim” diyen Jones, Wozniak'ların annesinin eşyalarını kendisine geri verdiği için minnettar olduğunu söyledi.

Jones, annesini bir cenaze şirketi aracılığıyla son yolculuğuna uğurladıklarını söyledi. Ancak tabutun internet satışına nasıl çıkarıldığı henüz belli değil.