Dünya Çocuk gibi görünüyor ama 23 yaşında! Sosyal medyayı ikiye bölen ilişki

Çocuk gibi görünüyor ama 23 yaşında! Sosyal medyayı ikiye bölen ilişki

Paylaş
Çocuk gibi görünüyor ama 23 yaşında! Sosyal medyayı ikiye bölen ilişki

Seyahat bloggerı Dan Swygart'ın reality şov yıldızı Shauna Rae ile yaşadığı ilişki sosyal medyayı ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcıları, Dan'in 8 yaşında gibi görünen Shauna'nın yanında ürkütücü durduğunu düşünüyor.

Posta.com.tr | 26 yaşındaki seyahat bloggerı Dan Swygart'ın reality şov yıldızı Shauna Rae ile ilişkiye başlaması sosyal medyayı karıştırdı. Bunun nedeni ise 23 yaşındaki Shauna Rae'nin hem boy hem kilo olarak 8 yaşındaki bir çocuğa benzemesiydi. Sadece 23 kilo ağırlığında 1 metre 17 santim olan Shauna'nın Dan'in yanında oyuncak bebek gibi görünmesi nedeniyle çift eleştiri oklarının hedefi oldu. 

Haberin Devamı

ÇOCUKKEN GÖRDÜĞÜ TEDAVİ BÜYÜMESİNİ ENGELLEDİ

Shauna'ya agresif bir beyin tümörü teşhisi konduğunda henüz altı aylıktı. Daha sonra ameliyat oldu ve üç yıl kemoterapi gördü. Tedavi başarılı olsa da, hormon üreten hipofiz bezini neredeyse işlevsiz hale getirdi ve bu da büyümesini engelledi. 

Instagram hesabından kız arkadaşı Shauna ile birçok fotoğraf paylaşan Dan, ilişkilerini savunmaya devam ediyor. Daha önce The Post'a röportaj veren Shauna, görünüşü nedeniyle hafife alındığını ve dışlandığını söyleyerek romantik randevulara çıkmakta zorlandığını söyledi. 

Dan, yayınladığı video klipte Shauna'nın programının ilk sezonunu izledikten sonra ona çiçek gönderdiğini söylüyor. Kısa süre sonra tanışan çift, birlikte birkaç kez romantik randevuya çıktı. 

Haberin Devamı

"Shauna'nın 23 yaşında ve hastalığı olan mükemmel bir kız olduğunu bilmek çok önemli. Onunla bir ilişki kurarken hastalığını kabul etmeniz ve onu bir birey olarak görmeniz önemli" diyor Dan.

Ona gerçek dünyada bir başkasıyla ilişki kuramayacağını söylediğiniz anda, onu insanlıktan çıkarıyorsunuz demektir. O bir insan. İstediği kişiyle ilişki kurmayı hak ediyor.

İngiltere'de yaşayan Dan, Shauna'nın reality programının ikinci sezonunda görünüyor. Bazı izleyiciler, bu ilişkinin şov amaçlı gerçekleştiğini söylerek Dan'in hasta olduğunu öne sürdü. 

'YA YALAN SÖYLÜYOR YA DA HASTADIR'

The Mirror'a konuşan bir uzmanlar Shauna hakkında "23 yaşında ama 8 yaşında gibi görünüyor ve o şekilde konuşuyor. Olgun bir kadın gibi davranmıyor. Herhangi bir kişi onu cinsel olarak bir 'kadın' gibi görebildiğini söylüyorsa, ya yalan söylüyordur ya da hastadır" diyor.

Geçtiğimiz yıl Shaun, programında küçük bir çocuğa benzetildiği için sürekli hafife alındığını dile getirmişti. 

Bana baktığınızda 8 yaşında bir çocuk görüyorsunuz. Ama yüzümdeki, ellerimdeki ve vücudumdaki olgunluğa bakmak ve benimle konuşmak için zaman ayırırsanız gerçekten 23 yaşında olduğumu göreceksiniz.

Dan, İngiltere'de yaşarken Shaun Long Island'da ikanmet ediyor. Çiftin uzak ilişki sorununu nasıl çözeceklerini düşünüyor. 

Haberin Devamı