Dünya Covid-19'u öngören medyumdan ilginç 2023 kehanetleri

Covid-19'u öngören medyumdan ilginç 2023 kehanetleri

Paylaş
Covid-19'u öngören medyumdan ilginç 2023 kehanetleri

Koronavirüs pandemisinin henüz adı bile bilinmezken, 2018 yılında bir medyum, dünyayı sarsacak salgını öngörmüştü. Pandemiyi bilmesiyle ünlenen Nicolas Aujula, 2023 kehanetleriyle yine adından söz ettiriyor.

Posta.com.tr | 2018 yılında bir salgının dünyanın tüm düzenini değiştireceğini öne süren medyum Nicolas Aujula, bu salgının Covid-19 pandemisi olduğunu açıklamıştı. Nicolas Aujula ayrıca Donald Trump'ın seçimi kaybedeğini, Black Lives Matter hareketini ve Paris'teki Notre-Dame Katedralindeki yangını da öngörmüştü. Aujula ayrıca Kim Kardashian'ın Kanye West'ten boşanmasını ve Prens Harry ile Meghan Markle'ın Oprah röportajını tahmin etmişti. 

Haberin Devamı

Nicolas Aujula şimdi 2023 kehanetleri ile  gündemde. Ünlü kahinin kehanetleri şöyle:

İNGİLTERE'DE KAOS

Aujula, İngiltere'deki kraliyete ya da başkanlığa ait bir yapının yanacağını söylüyor. Birleşik Krallık diplomasisi ve demokrasisinde sarsılmalar yaşanacak. Halk, liderini devirmek için darbe düzenleyebilir. İngiliz Kraliyeti'nin popülaritesi ve geliri düşecek. Bu nedenle kraliyet ailesi mülklerini satabilir ya da otele çevirebilir. 

İngiltere Kralı 3. Charles, kalp ve kan dolaşımıyla ilgili sağlık sorunları yaşayacak. İngiltere'deki ekonomik kriz sanıldığından daha uzun sürecek. Aujula, bu sürenin 6 veya 7 yıl süreceğini öne sürerek şunları dedi:

Bence en kötüsü on yıl sonra gelecek. Resesyona gireceğiz ve işler düzelecek, sonra bir tane daha kriz olacak. Küresel olarak çifte durgunluk olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak, birçok iş kaybı ve şirketin kapandığını göreceğiz.

Haberin Devamı

Aujula'ya göre Britanya'nın Muhafazakar Partisi, Haziran ve Ağustos ayları arasında başka bir kriz daha yaşayacak. 

MADONNA ÜZÜNTÜ YAŞAYACAK

Aujula, fiziksel görünümü son zamanlarda hayranlarını şoke eden 64 yaşındaki Madonna'nın önünde zor bir yılın olduğunu öne sürüyor.