Dünya Dehşet kamerada! Aylarca sakladı, gazeteci 'ses kaydı atın inanayım' deyince ortaya çıktı

Dehşet kamerada! Aylarca sakladı, gazeteci 'ses kaydı atın inanayım' deyince ortaya çıktı

Paylaş
Dehşet kamerada! Aylarca sakladı, gazeteci 'ses kaydı atın inanayım' deyince ortaya çıktı

İtalya'da bir adam işlediği cinayeti gizlemek adına aylarca kurbanının kredi kartını kullanıp alışverişler yapmaya ve kirasını ödeyip telefonundan mesajlar atmaya devam etti. En son dikkatli bir gazetecinin gözünden kaçmayan detayla birlikte sormaya başladığı soru, katilin de sonunu getirdi.

 

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | İtalya'da yaşayan yetişkin film yıldızı olan bir çocuk annesi Carol Maltesi, ayrıldığı eski sevgilisi Davide Fontana ile yetişkin sosyal medya platformundaki takipçilerine video çekmek için bir araya geldiler.

Haberin Devamı

ÇEKİMİ BÖLEN TELEFON GÖRÜŞMELERİ

İkilinin ilk video çekimi sorunsuz geçmişti. İkinci videonun çekimlerinde ise Maltesi'nin telefonuna şu anda sevgilisi olan Salvatore'den mesaj geldi. Daha sonra ise Maltesi'nin çocuğunun babası onu arayarak Covid olduğunu söyledi ve çocuğundan bahsettiler.

Telefon görüşmesinin ardından çekime devam etmek için sahneye hazırlanan Maltesi, yere yattı ve ellerini arkadan bağladı. Partnerine yardım eden Fontana, genç kadının ağzını bantla kapattıktan sonra ise kafasına bir poşet geçirdi.

Çekim bu şekilde devam ederken birden kendisine hakim olamayan Fontana, Maltesi'nin evinde bulunan çekiçle genç kadının kafasına vurmaya başladı. Maltesi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ACISINI DİNDİRMEK İÇİN BOĞAZINI KESTİ

Genç kadını vahşice öldüren Fontana, olay anı ile ilgili şu sözleri söyledi:

Çektiğimiz sahnede onun kalçasına ve karnına çekiçle biraz dokunmam gerekiyordu. Bunu yaptıktan sonra bir anda onun kafasına vurmaya başladım. Bu andan sonra bir daha onun yüzünü göremedim çünkü poşet yüzünden tamamen kapalıydı ve onu hiç çıkarmadım.

Daha sonra korku içerisinde Maltesi'nin başındaki poşeti çıkaran Fontana, o an genç kadını öldürdüğünü fark etti. Büyük panik içerisinde mutfağa giderek bir bıçak aldı ve genç kadının 'acısını dindirmek' amacıyla boğazını kesmeye başladı.

Yaptığının şoku ile odanın içerisinde dört dönmeye başladı. Maltesi'nin telefonunu alarak sevgilisi Salvatore'ye mesaj atan Fontana, işlediği suçu gizlemeye karar vermişti. İlerleyen günlerde evden dışarı çıkmayan Fontana, Maltesi'nin cansız bedenini parçalara ayırmaya başladı. Genç kadının kemiklerini kesmek için testere kullanan Fontana, onu öldürdüğü çekiç ve bıçağı ise çöpe atmıştı.

KALÇASINDAKİ DÖVMEDEN KİMLİK TESPİTİ

Yaklaşık 3 gün süren uğraş sonucu cesedi parçalarına ayırmayı başaran Fontana, "Carol'ı hayata getirmek için kendi canımı verirdim" şeklinde konuşarak hiçbir şeyi önceden planlamadığını ifade etti.

Genç kadının cesedinin ulaşılması ise çöpten çıkan poşetlerden parça parça toplanması ile başladı. Maltesi'nin yüzü yakılmış, parmak izi ise alınamıyordu. Polis tarafından bulunamayan genç kadının kimliği, kalçasında bulunan leopar desenli dövmeden hayranları tarafından tespit edildi.

Haberin Devamı

MALTESİ'NİN GİZEMLİ HAYRANI KİM?

Öte yandan davanın ilerleyen günlerinde yapılan soruşturmalarda Maltesi'nin çok özel içeriklerine ulaşmak için oldukça yüksek paralar ödeyen gizemli kişinin en başından beri Fontana'nın ta kendisi olduğu ortaya çıktı. Fontana'nın sahte hesabından istediği görüntülerin birçoğu şiddetli ve aşırı sahneler içeriyordu.

Cinayeti planlamadan işlediğini söyleyen Fontana'nın aksine olayın takibini sürdüren savcılar, katilin sahte hesabından bilerek bu tarz sert videolar talep ettiğini ve bu sebeple cinayetin planlı olduğunu öne sürdü.

CİNAYETİ GİZLEMEK İÇİN...

Maltesi'nin öldürülmeden önce yakın arkadaşlarına attığı mesajda Fontana ile birbirlerini çok iyi anladıklarını ancak artık aralarında aşka dair bir şey kalmadığı ortaya çıktı.

Öte yandan genç kadının öldüğünün ortaya çıkmaması için onun telefonundan yakınlarına mesajlar atmaya devam eden Fontana'nın Maltesi'nin kredi kartı ile kadın ayakkabısı gibi eşyalar aldığı da yetkililerin gözünden kaçmadı.

Haberin Devamı

GAZETECİNİN SORUSU ORTAYA ÇIKARDI

İtalya'da yayın yapan yerel bir gazetede çalışan gazeteci, kalçasında leopar desenli dövme bulunan genç kadının cansız bedeninin Maltesi'ye ait olabileceği ihtimali ile genç kadının telefonuna mesaj attı. Gazeteciye Maltesi'nin ağzından cevap veren Fontana, ona artık sektörü bıraktığını ve bununla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Bulunan kadın ile ilgili haberinin olduğunu belirten Fontana, Maltesi'nin ağzından kendisinin iyi olduğunu söyleyerek konuşmadan kaçmaya çalıştı. Bunun üzerine gazeteci Maltesi'den bunun ihtimalinin çok düşük olduğunu söyleyerek kendisine bir ses kaydı atmasını istedi. Fontana ise bu cevaba asla cevap vermedi.

Fontana'nın cinayetten yargılanması halen devam ediyor.