Dünya Uygunsuz fotoğraflarını gören oğlunu katletti! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Uygunsuz fotoğraflarını gören oğlunu katletti! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Paylaş
Uygunsuz fotoğraflarını gören oğlunu katletti! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Kendisinin uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını gören Mark Redwine, oğlu ile olan görüşmesinde tüm ülkeyi sarsacak bir olaya imza attı.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | 2012 yılının Kasım ayında Mark Redwine, eski eşi ile anlaştığı gibi 13 yaşındaki oğlu Dylan'ı havalimanından almak için yola çıktı. Ancak Dylan, babasını görmek istemiyordu. Haftalardır hatta aylardır babası ile görüşmeden kaçıyordu.

Haberin Devamı

Oğlu Dylan'ın kendisini ziyaret etmeye geldiği sırada ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan Mark Allen Redwine, daha önce iki farklı boşanma yaşamıştı. Eski eşlerinden biri olan Elaine'den iki çocuğu vardı ve 13 yaşındaki Dylan hakkındaki velayet davası devam ediyordu.

İKİ KARDEŞ DE GÖRDÜ

Dylan, babası ile görüşmek istemiyordu ve bunu açık açık dile getiriyordu. Kardeşi Corey ile bunu paylaşmıştı. İki kardeş 2011 yılında babalarının gerçekten de 'rahatsız edici' fotoğraflarını görmüş ve dehşete düşmüşlerdi.

Genç kardeşlerin gördükleri fotoğraflarda babaları kafasına peruk geçirmiş ve kadın iç çamaşırı giyiyordu. Fotoğrafın üst kısmında ise bir bezden insan dışkısı olduğu anlaşılan bir şeyler yiyordu. Dylan bu sebeple babası ile görüşmesini erteliyordu. Son gittiğinde ise kardeşi Corey'den bu fotoğrafları kendisine atmasını istedi. Babasıyla yüzleşmeyi planlıyordu.

Haberin Devamı

ANNESİ ENGEL OLMAK İSTEDİ AMA...

Dylan'ın annesi Elaine Hall, oğlunun sinirlerinin bozuk olduğunu gördüğü için bu ziyaret hakkında endişeleniyordu. Ancak kadının avukatı, oğlunu babasıyla görüştürmediği için savcılıktan başının derde girebileceğini söylemesi üzerine buna ikna oldu.

Dylan'ın ziyareti öncesinde Mark'ın büyük oğlu Corey ile yaptığı konuşmada Corey, babasına bu fotoğrafları gördüğünü söyledi. Daha da kötüsü, aralarında yaşanan bir tartışmada Corey, babasına seslenerek, "Hey güzellik, sen tam olarak yediğin şeysin. Aynaya bak" dedi.

2012 yılının 18 Kasım günü Mark, oğlunu havalimanından aldı. İkili arasında neredeyse hiç bir konuşma yaşanmadı. Biraz etrafta dolandıktan sonra Dylan, ilk gecesini arkadaşının evinde geçirmek istedi. Babası bunu reddetti ve oğlunu kendi evine götürdü.

ARKADAŞINA GİTME PLANI

Gece yaptığı mesajlaşmalarla sabah 6.30'da arkadaşının evine gitme planı yapan Dylan'ın telefonundan yaptığı son görüşme ise o akşamın 21.37'sindeydi. Sabah olduğunda saat 6.46'yı gösterirken arkadaşı Dylan'a mesaj atarak nerede olduğunu sormaya başladı ancak hiçbir cevap alamıyordu.

Mark, sabah erken saatlerde oğlunun evde olmadığını fark edip dışarı çıkarak onu aradığını iddia etti. Ancak Dylan'ın annesi, Mark'ın anlattıklarına inanmadı ve onun şüpheli olduğunu öne sürdü. Bunun üzerine Mark'ın evinin etrafındaki ormanlık ve dağlık alanda geniş çaplı bir arama ekibi kuruldu.

Haberin Devamı

ESKİ EŞTEN KORKUNÇ İTİRAFLAR

Dylan'ın ortadan kaybolmasından birkaç gün sonra Mark'ın diğer eski eşi olan kadın, polis ekiplerine daha önce yaşadığı rahatsız edici bir görüşmeden bahsetti. Bu görüşmede Mark, eski eşine eğer bir gün bir cesetten kurtulması gerekirse bunu dağlara bırakarak yapacağını söylemişti. Ayrıca Mark'ın, boşanma sırasındaki velayet sürecinde çocukları eski eşine vermeden öldüreceğini söylediği ortaya çıktı.

Dylan'ın ortadan kaybolmasının üzerinden neredeyse 7 ay geçmişti. 2013 yılının 27 Haziran günü, küçük çocuğun vücudundan kalan parçalar bir dağ yolunda bulundu. Bu dağ yolu babası Mark'ın evine yaklaşık 13 kilometre uzaklıktaydı. İşin ilginç yanı ise Mark, 2013 yılının Nisan ayında bu yoldan geçerken görülmüştü.

Haberin Devamı

Dylan'ın cansız bedeninin ortaya çıktığı sıralarda Mark, diğer oğlu ile onun cenaze töreninin nasıl olması gerektiği ile ilgili konuşuyordu. Dylan'ın bulunan kafatasında darbeye bağlı kafa travması sebebiyle öldüğü ortaya çıktı.

YALAN MAKİNESİNE BAĞLANMAYI REDDETTİ

2013 yılının ilerleyen aylarında Mark ve Elaine, birbirlerine karşı suçlamalarını sürdürürken Mark, yalan makinesine bağlanarak sorgulanmayı reddediyordu. Aynı yılın Ağustos ayında polis ekipleri Mark'ın evinde Dylan'a ait kan ve insan cesedi kokusu olduğunu fark etti.

İncelemelerde kullanılan bir köpek, Mark'ın oturma odasında ve çamaşır makinesinde insan kalıntıları bulmuştu. Bu çamaşır makinesinde ise Mark'ın oğlunun kaybolduğu gün giydiği kıyafetler bulunuyordu. 2014 yılının Şubat ayında aynı köpeğin Mark'ın kamyonetinde yaptığı incelemede insan cesedi kokusu aldığı rapor edildi.

2015 yılının 1 Kasım günü, Dylan'ın vücudundan kalan parçalar aynı yol üzerinde bulunmaya devam ediyordu. O çevrede bilinen hiçbir hayvan genç çocuğun cesedini bu kadar parçalayıp sürükleyemezdi. Bu Dylan'ın cinayete kurban gitmiş olma ihtimalini daha da artırmaya başladı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE DAYANAMADI

2017 yılının Temmuz ayında Mark Redwine, ikinci dereceden cinayet ve çocuk istismarı suçundan tutuklandı. 2019 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle duruşması ertelenen Mark, 2021 yılında yargıç karşısına çıktı. Bir adli tıp uzmanı, Dylan'ın sol gözünün üzerinde bir kırık olduğunu ve kafatasındaki iki izin büyük olasılıkla ölüm anında bir bıçaktan kaynaklandığını ifade etti.

Savcının iddiasına göre, oğlunun fotoğrafları Mark'a göstererek onunla yüzleşmesi onu çileden çıkartmıştı ve sinirlerine hakim olamayarak oğluna saldırmaya başlamıştı.

"ONU GÜVENDE TUTACAĞIN YERDE..."

Mark, 8 Ekim 2021 yılında 48 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıç, Mark'ın cezasını açıklarken şu ifadeleri kullandı:

Bir baba olarak oğlunun güvenliği sağlayıp onu zarardan uzak tutmak senin zorunluluğunken, sen onu oturma odanda öldürecek kadar yaraladın.