Dünya Dünyanın en şişman kadınlarından biriydi... Şimdi kimse onu tanıyamıyor

Dünyanın en şişman kadınlarından biriydi... Şimdi kimse onu tanıyamıyor

Paylaş
Dünyanın en şişman kadınlarından biriydi... Şimdi kimse onu tanıyamıyor

317 kiloluk ağırlığıyla dünyanın en şişman kadınlardan biriydi. Katıldığı reality şov ile hayatını baştan yarattı. Genç kadını görenler şimdi tanıyamıyor.

Posta.com.tr | 317 kiloluk ağırlığıyla dünyanın en şişman kadınlarından biri olan Christina Phillips, vücut ağırlığının üçte ikisini kaybettikten sonra yepyeni birine dönüştü.

Haberin Devamı

ABD'nin Mississippi eyaletinde yaşayan Christina, 2012 yılında ülkenin en ünlü zayıflama şovuna başvurdu. O dönem 317 kilo ağırlığında olan Christina, evin bir odasından diğer odasına yürürken bile nefes nefese kalıyordu.

Programda, "İçinde olmak istemediğim bu bedene hapsoldum" diyen Christina, 2 yıldır evden dışarı çıkmadığını itiraf etmişti.

Christina, kilo problemi için çok yemesine izin veren ve sürekli ona fast-food getiren annesini ve kocasını suçluyordu.

Derdine çare bulabilmek için ABD'nin ünlü doktoru Younan Nowzaradan'ın reality şov programına katıldı. Ancak doktor, kilo verme ameliyatına girmeden önce Christina'nın biraz kilo vermesini istedi. Bu süreçte Christina, sıkı bir diyet ve egzersiz programına yazıldı.

Haberin Devamı

DİYET, EGZERSİZ, AMELİYAT

Doktorun istediği oranda kilo kaybeden Christina, 2014 yılında 22 yaşındayken mide bypass ameliyatı oldu ve bambaşka bir hayata ilk adımını attı.

İyi bir diyet, egzersiz ve ameliyatın ardından Christina, tam 230 kilo verdi. Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan Christina'yı görenler tanıyamıyor.

Christina, kilo verme süreci boyunca birçok ruhsal sorunla karşılaştı. Christina, tekrar kilo alma ve eve hapsolma korkusu yaşamaya başlayınca terapi desteği aldı. Christina şunları söylüyor:

Son zamanlarda ne zaman tartıdaki ölçeğin yukarı çıktığını görsem, korkmaya başlıyor ve birkaç gün yemeyi bırakıyordum. Nasıl değişeceğimi, nasıl hissettiğimi bilmiyorum.

Christina, eşi Zach'in onun dönüşümünü desteklemediğini ve ayrıldıklarını dile getirerek şunları söyledi:

Zach'ten bağımsız olmamın onun için işe yaramayacağı belli oldu.

Kilo verdikten sonra Christina, hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu ifade ediyor.

"Artık daha fazla şey yapabiliyorum. Bu harika" diyen Christina sözlerine şöyle devam ediyor.

Önceki gibi birkaç adım yürüyüp ölecekmiş gibi hissetmiyorum. Şimdi aklıma koyduğum her şeyi yapabiliyorum.

Kilo verdikten sonra çocuk sahibi olan Christina'nın şimdi Ethan adında bir oğlu var. Üstelik Facebook hesabından ikinci çocuğunun da olacağının müjdesini verdi. 

Haberin Devamı