Dünya Fedakar babalar

Fedakar babalar

Paylaş
Fedakar babalar

ABD’deki kar fırtınasında kaza geçiren iki ailede de babaların kahramanlıkları kızlarının hayatlarını kurtardı. Aracıyla göle uçan baba ölürken, kar küreme aracının ezdiği baba bacaklarını kaybetti.

ABD'nin Michigan eyaletinde Jon Paul Dowler (52), cipiyle yanlışlıkla göle düştü. Buz tutan gölü yol sanan Dowler'ın aracında 8 ve 10 yaşındaki kızları da vardı. Sıkışan Dowler, aracın bagajını açarak kızlarının çıkmasını sağladı. İki kardeş gölden yüzerek çıktı. Karanlıkta korkan kardeşler sabah olmasını bekledi. Hava aydınlanınca en yakındaki evin kapısını çalarak yardım istediler. Ancak yardım ulaştığında çok geçti. Dowler, hayatını kaybetti. Dowler'ın navigasyonu izlerken yolunu şaşırdığı düşünülüyor.

Haberin Devamı

ALTINDA MAHSUR KALDI

Avustralyalı Dave ve Clare Miln çifti kızlarının kayak dersi almasını istedi. ABD’nin Kuzey California bölgesindeki Mammoth Dağı’na kızlarıyla seyahat eden Miln çifti korkunç bir kaza geçirdi. Dave Miln, bir kar küreme aracının kızları Isla (3) ve Anna’yı (1) ezeceğini anlayınca hemen üzerlerine kapandı. Araç baba Miln’in üzerinden geçti.

Anna’yı tamamen korumayı başarırken Isla’nın hafif yaralanmasına engel olamadı. Ancak Dave Miln bu aracın altında bir saat mahsur kaldı. Kurtarılan babanın bacaklarının ampute edilmesi gerekti.