Dünya Fuhuş şebekesi yönetmekle suçlanıyor: Andrew Tate, küçük kızları ağına böyle çekiyormuş!

Fuhuş şebekesi yönetmekle suçlanıyor: Andrew Tate, küçük kızları ağına böyle çekiyormuş!

Paylaş
Fuhuş şebekesi yönetmekle suçlanıyor: Andrew Tate, küçük kızları ağına böyle çekiyormuş!

Andrew Tate'in yönettiği iddia edilen fuhuş çetesine dair yeni detaylar günyüzüne çıkıyor. Henüz 16 yaşındayken Tate'in istismar etmeye çalıştığı Romanyalı bir gencin anlattıkları dehşetin boyutunu gözler önüne seriyor.

Posta.com.tr | Evinde alıkoyduğu kadınlara zorla yetişkin videoları çektirmek, insan kaçakçılığı ve suç örgütünün lideri olma suçlamalarından gözaltına alınana eski boksör Andrew Tate'e dair yeni detaylar günyüzüne çıkıyor. Andrew Tate, Romanya'da kardeşi Tristan'ın yanı sıra suç ortağı olduğu belirtilen 28 yaşındaki sevgilisi Georgiana Naghel ve eski bir polis olan, şimdi ise yetişkin filmi oyuncusu olan 32 yaşındaki Luana Radu ile gözaltına alınmıştı. 

Haberin Devamı


AŞK ADAMI METODU

Andrew Tate, tüm iddiaların yanı sıra ayrıca tecavüz suçlamasıyla da karşı karşıya. 16 yaşındayken Tate'in tecavüz etmeye çalıştığı iddia edilen genç kadın konuştu. 

Romanyalı dedektifler, Tate'i "aşk adamı metodu" ile masum kadınları ağına çektiği sonra onları evinde hapsederek çetesindeki kişilerle birlikte cinsel içerikli video çekmeye zorlamakla suçluyor. 

Romanyalı politika analisti Cozmin Gusa'nın kızı, henüz 16 yaşındayken ünlü boksör tarafından bu şekilde kandırıldığı ifade ediliyor. 


DİĞER KIZLARA DA BU ŞEKİLDE YAKLAŞMIŞ

Şimdi 19 yaşında olan ve yerel medyaya konuşan Daria Gusa, "Andrew Tate onunla çıkmam için bana mesaj attığında henüz yeni Instagram hesabı açmıştım. Milyonlarca takipçisi olan birinin bana mesaj atması garibime gitmişti" dedi. Daria ardından Tate'in tıpkı ona yaptığı gibi diğer arkadaşlarına da aynı mesajları atarak yaklaştığını fark etti. 

Haberin Devamı

"Diğer arkadaşım onunla sohbet etmeye başladı ve ardından hemen çıkma teklif etti" diyen Daria, Tate'in evine yakın olan tüm kızlara aynı "aşk adamı" metoduyla yaklaştığını söylüyor. 

Daria, babasının ünlü bir politika analisti olduğunu Tate'in bilmediğini düşünüyor. 

Sadece Instagramında evinin yakınlarında görünen kişilere bakıyordu. Genç kızlara, reşit olmayanlara bile randevu teklifinde bulunuyordu.

Daria, Tate ile iletişimini kestiğinde ise başka bir genç kadının kendisiyle iletişime geçtiğini, Tate'in onu lüks arabayla alabileceğini, 20 milyon euroluk uçakla restoranlara götürebileceğini söyledi. 

Luana Radu ve Georgiana Naghel, Tate'in suç örgütüne üye olmakla suçlanıyor.

"Metodlarının Romanya'daki birçok suç örgütünün kullandığına eminim" diyen Daria, "Neyse ki arkadaşlarım o kadar saf değildi" dedi. 

Tate'in videolarını gören diğer yetkililerin suç örgütünü neden daha önce keşfedemediğine şaşırdığını dile detiren Daria, en sonunda Amerika Büyükelçiliği'nin yetkililere suçları rapor etmesinin ardından harekete geçildiğini söyledi. 

KORKUNÇ SÖZLER

UK Times'ın haberine göre Tate, daha önceki videolarında "Romanya'ya gelmemdeki en büyük neden tecavüz yasalarının daha hafif olması" diyor. 

Haberin Devamı

SAVCILARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORLAR

Andrew Tate, kardeşi Tristan, sevgilisi Georgiana Naghel ve Luana Radu, cinsel içerikli video çekmek için kadınları evlerinde hapsetmekten ve organize suç şebekesi yönetmekten ve bu suçlardan büyük paralar elde etmekten 30 gün gözaltına alındı. Tate'in avukatı Eugen Vidineac, "Suçlamaların hepsini reddediyorlar. Masum olduklarının ispatlanması için savcılarla iş birliği yapmak istiyorlar" dedi.

TATE'İN SUÇ ORTAKLARI

Andrew Tate'in kardeşinin yanı sıra 'Tate'in Melekleri' lakaplı iki kadın da gözaltına alındı. Tate ile bir yıldır sevgili olan Amerikalı 28 yaşındaki model Georgiana Naghel ve 32 yaşındaki eski polis Luana Radu, Tate'in fuhuş trafiğine yardım etmekle suçlanıyor. 

Luana Radu, daha önce Bükreş'in merkezindeki bir polis karakolunda polisti. Ancak sekiz yıl önce işini bıraktı ve yetişkinlere yönelik görüntülü sohbet odalarında çalışmaya başladı. Luana Radu, daha önce Bükreş'in merkezindeki bir polis karakolunda polisti. Ancak sekiz yıl önce işini bıraktı ve yetişkinlere yönelik görüntülü sohbet odalarında çalışmaya başladı. 

Haberin Devamı

Görüntülü sohbet odalarında çalışırken, sosyal medyada Ellie Dely adını da kullanan eski polis Radu, Tate ile tanıştıktan sonra onun idari asistanı oldu. Tate'in tahmini 100 milyon sterlin değerindeki çevrimiçi iş imparatorluğunu yönetmesine yardımcı oldu.

Georgiana Naghel'in, Tate ile beş yıl önce ülkeye taşındıktan sonra arkadaşları tarafından tanıştırıldığına inanılıyor. Çift şehrin seçkin kulüplerine düzenli olarak giderek ağlarını genişletmeye başladılar.