Dünya Gelinlerin hayali suya düştü! Yunanistan turizminden ağır darbe

Gelinlerin hayali suya düştü! Yunanistan turizminden ağır darbe

Paylaş
Gelinlerin hayali suya düştü! Yunanistan turizminden ağır darbe

Yunanistan'da dünyaevine girmek isteyen çiçeği burnunda çift tatsız bir sürprizle karşılaştı. Hayallerinin düğününü iple çeken çiftler, turizm şirketinin Yunan oteliyle yaşadığı anlaşmazlık sonrası düğünlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Posta.com.tr | İngiliz turizm şirketi ve Yunanistan'ın meşhur oteli arasındaki anlaşmazlık, dünyaevine girecek çiftlerin hayallerini yıktı. Düğünlerini Yunanistan'da yapmak isteyen 40'tan fazla çift, ülkenin en lüks otelinde düğün rezervasyonu yaptırmıştı. Her bir düğün için 10 bin sterlin (225 bin lira) ödediler. Ancak Kos adasındaki düğün, otel ve turizm şirketi arasındaki anlaşmasının fes edilmesi nedeniyle iptal edildi. 

Haberin Devamı

23 yaşındaki Emily Dabinett-Jones, Kos adasındaki düğünü için 10 bin sterlin ödeyen 40'tan fazla çiftin arasında yer alıyordy. Dabinett-Jones, İngiliz turizm şirketinin web sitesinde düğününü yapacağı otelin sayfasının yer almadığını görünce endişelenmeye başladı.

Turizm şirketinden bir türlü haber alamayınca çareyi oteli aramakta oldu. Aldığı cevapla hayatının şokunu yaşadı. Genç kadına, otelin turizm şirketiyle kontratının bittiği ve düğününün iptal olduğu açıklandı. 

Yıkıldık. Büyük günümüzde kalbimizi koyduk. Gerçekleşmeyeceğini düşünmek yürek parçalayıcı.

Bir başka gelin adayı Katie Cooper, turizm şirketinin düğün organizatörüyle görüştüğünü ancak net bir cevap alamadığını söyledi.

İngiliz turizm şirketi The Sun'a yaptığı açıklamada kendilerini seçtikleri otele 10 dakika uzaklıktaki başka bir otele yönlendirdiğini söyledi. Şirket ayrıca müşteri hizmetleri ekiplerinin kendileriyle 7 gün içinde irtibata geçeceklerini söyledi. 

Haberin Devamı