Dünya Genç anne ve bebeğinin acı sonu: Depresyondan muzdaripti

Genç anne ve bebeğinin acı sonu: Depresyondan muzdaripti

Paylaş
Genç anne ve bebeğinin acı sonu: Depresyondan muzdaripti

İngiltere, madde bağımlılığı ve depresyon hastalığından muzdarip olan 27 yaşındaki annenin ve bebeğinin ölümüyle sarsıldı. Natalie Kane isimli genç kadın, çakmak gazı soluduktan sonra hayatını kaybetti. 1 yaşında olan bebeği ise bir başına kalıca susuzluktan öldü.

İngiltere'nin Cumbria kentinde yaşayan 27 yaşındaki anne Natalie Kane ve 1 yaşındaki oğlu Harry evlerinde ölü bulundu. Yapılan incelemenin ardından annenin çakmak gazı soluduğu için hayatını kaybettiği öğrenilirken bebeğin ise susuzluktan öldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Ülke gündemine oturan olayda Kane'in ordudan ayrıldıktan sonra uyuşturucu bağımlısı olduğu ve depresyondan muzarip olduğu belirtildi. 

Uyuşturucudan kurtulmaya çalışan Kane'in birkaç gün önce yaptırdığı testler negatif çıkmıştı. Soruşturmada bebeğinin ise ölmeden önce iyi bakıldığı ifade edildi. 

Kane, öldüğü gün bir arkadaşı ile buluşacaktı, ancak gelmediği veya mesajlara cevap vermediği zaman, arkadaşı Kane'in akrabalarıyla olduğunu düşünerek genç kadın hakkında endişelenmedi. 

Kane'in destek grubunun yöneticisi olan Rebecca Todd, genç kadının reçetesini almaya gelmediğini fark edince polisle irtibata geçmişti. Bunun üzerine polis Kane'in evine gidince kadının ve bebeğinin cansız bedenini bulmuştu.

Haberin Devamı