Dünya Genç kadını katledip başını kazığa geçirdi! Kan donduran açıklamalar

Genç kadını katledip başını kazığa geçirdi! Kan donduran açıklamalar

Paylaş
Genç kadını katledip başını kazığa geçirdi! Kan donduran açıklamalar

ABD'de yürüyüş yapan bir gencin bulduğu kazığa geçirilmiş kafatası tüm ülkeyi derinden sarstı. Korkunç tablonun detayları ise geçen zamanla ortaya çıkarken cinayetin arkasındaki ismin açıklamaları herkesi şoke etti.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | 2021 yılının Temmuz ayında sıcak bir yaz günüydü. ABD'nin Iowa eyaletinde yaşayan bir genç, sıcaktan bunalmış olmasına rağmen yürüyüş yapmak için dışarı yürüyüş yapmaya çıkmaktan geri durmadı.

Haberin Devamı

Kısa süre şehrin dışında kalan bölgedeki karavan parkından geçen genç, birkaç adım sonra başına geleceklerden habersiz bir şekilde yoluna devam etti. Bir kazık üzerine geçirilmiş kafatası ile neredeyse yüz yüze gelen genç, korku içerisinde geri doğru atıldı. Hemen polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yetkililer, bulunan kafatası üzerinde yaptıkları incelemeler sonucunda cesedin 29 yaşındaki Angela Nicole Bradbury'e ait olduğunu ortaya çıkardı. Polis, cinayetle ilgili olarak ise baş şüpheli olarak 23 yaşındaki Nathan Gilmore'u görüyordu.

Gilmore ve Bradbury, 2021 yılının Nisan ayında adliyede tanışmışlardı. Gilmore bir mahkeme duruşması için oradaydı. Bradbury ise özel mülke izinsiz girmekten tutuklanmıştı. İkili başlangıçta çok iyi anlaştı ve o gün adliyeden birbirlerini daha iyi tanımak üzere birlikte ayrıldılar.

Haberin Devamı

TÜM OKLAR TEK BİR İSMİ GÖSTERİYOR

Her şeyin yanında, 29 yaşına girmek üzere olan Bradbury, bir daha asla canlı görünmeyecekti. 2022 yılının Şubat ayında hakkında kayıp ilanı verilse de bir genç tarafından yürüyüş yaparken kafası bulunana kadar ondan hiçbir haber alınamayacaktı.

Ölen kişinin tespit edilmesi ile yetkililer, talihsiz kızın öldürülmeden önce son yaptıklarını incelemeye başladı. Yapılan araştırmalar pek çok vahşi sonuç çıkarsa da bunların hepsi bir noktada tek kişiye bağlanıyordu: Nathan Gilmore.

"SONUNUZ BÖYLE OLACAK"

Gilmore arkasında tüyler ürpertici bir kanıt izi bırakmıştı. 26 Ağustos 2021'de eski kız arkadaşının bir erkek arkadaşına mesaj attı ve sonunun 'Mitchell'in dışında buldukları ceset gibi' olacağı konusunda uyardı.

Gilmore, bu mesajı gönderdikten yaklaşık bir yıl sonra polis ekipleri ellerindeki arama izni ile onun evine gitti. Bradbury'nin ailesi polis ekiplerine DNA ve diş örneği gibi önemli bilgileri geçmişte vermişti.

EVDE ÇOK ÖNEMLİ İPUÇLARI

Bu arama izni, pek çok önemli ipucunu da gün yüzüne çıkardı. Gilmore'un oturma odasında bir beyaz tahtaya yapıştırılmış bir çizim bulundu. Bu çizim, üzerinde kan lekesi gibi görünen bir pentagram şeklinde şeytani bir keçi kafasını tasvir ediyordu. Çizimde, keçi kafasının yanında "04-06", "0590" ve "43.3, -92.8" sayıları yazılıydı.

Haberin Devamı

Yetkililer, bu sayıların Gilmore ve Bradbury arasında somut bir bağlantı olduğuna inanmaya başladı. "04-06" nın Bradbury'nin canlı görüldüğü son günü temsil ettiği düşünülürken; "0590", "birisi yaşamaktan bıktı" anlamına gelen argo olabileceği ve "43.3, -92.8", Bradbury'nin kalıntılarının bulunduğu karavan parkındaki GPS koordinatları çıkabileceği ihtimalleri üzerinde duruldu.

Dahası, yetkili isimler, Gilmore'un hikayesini birkaç kez değiştirdiğini söyledi. Gilmore, başlangıçta genç kadının kafatasının bulunduğu karavan parkına daha önce gittiğini söylemişti. Daha sonra ise adliyede bir kadınla tanıştığını anlatmış ancak daha sonra ayrıldıklarını söylemişti.

"KANIN ÇIKARDIĞI FOKURDAMA SESİ..."

İşlediği cinayetten aldığı keyfi anlatan Gilmore şu ifadeleri kullandı:

Kanın henüz ağza ulaşmadan delinen bir boyundaki delikten geçerken kanın çıkardığı fokurdama sesi beni mutlu ediyor.

Haberin Devamı

Polis ekiplerinin Gilmore'un 6 Nisan günü karavan parkında olduğunu kanıtlaması üzerine genç adam tekrar ifadesini değiştirdi. Gilmore, şu an 1 milyon dolarlık sadece nakit bir kefalet bedeli ile tutuluyor.