Dünya Gençleşmek için oğlunun kanını kullanmıştı! Çılgın milyoner itiraf etti: Hiçbir işe yaramadı

Gençleşmek için oğlunun kanını kullanmıştı! Çılgın milyoner itiraf etti: Hiçbir işe yaramadı

Paylaş
Gençleşmek için oğlunun kanını kullanmıştı! Çılgın milyoner itiraf etti: Hiçbir işe yaramadı

18 yaşındaki fiziksel durumuna geri dönmek için yılda 2 milyon dolar harcayan 45 yaşındaki Bryan Johnson, 17 yaşındaki oğlunun kanını kendisine enjekte etme prosedürünün, hiçbir işe yaramadığının ortaya çıkması üzerine vazgeçti.

ABD'li girişimci Bryan Johnson da sonsuz gençliğin sırrını bulmak için yıllardır kendi üzerinde çalışmalar yürütüyor ve yaşlanmayı geri çevirmeye çalışıyor. 45 yaşındaki Bryan Johnson, biyolojik yaşını 18'e geri çevirmeye çalışıyor. Uzmanlardan oluşan ekibiyle birlikte tüm hayatını 'gençleşmeye' adayan Johnson, her yıl 2 milyon dolarını bu işe ayırıyor. Johnson'ın çalışmasının etkilerini gördüğü açıklandı.

Haberin Devamı

'Project Blueprint' olarak adlandırdığı yoğun program, Bryan'ın akciğer kapasitesi, vücut yağı ve gücü gibi belirli kriterleri test ederek değirmenden geçirilmesini sağlıyor. 

Johnson'ın yoğun programı, onu gençleştirmek için vücudunun her bölümünü ve zindelik seviyelerini analiz eden yaklaşık 30 doktor tarafından yakından takip ediliyor.

OĞLUNDAN KAN ALDI

Bryan Johnson şimdi de yeni ve öncü sağlık yararları elde etmek için babası ve oğluyla birbirine kan aktarımını amaçlayan bir deneyde yer aldı. Johnson, hem 70 yaşındaki babası Richard'dan hem de 17 yaşındaki oğlu Talmage'den plazma aldı.

Teksas'taki bir klinikte, üçüne de kan nakli yapıldı. Johnson'ın babası ve oğlu bir litre kan verdi ve bu kan plazma, trombositler ve kırmızı ile beyaz kan hücreleri olarak çeşitli parçalara ayrıldı. Hepsi daha sonra eski kanı yenisiyle tazelemek, hasarı onarmak ve yaşlanma sürecini tersine çevirmek amacıyla Johnson'ın kullanımına sunuldu. 

Haberin Devamı

İŞE YARAMADI

Ancak görüntüleme ve biyobelirteç testleri, Johnson'ın oğluyla yaptığı kan alışverişinin hiçbir yararı olmadığını gösterdi.Johnson, "Genç plazma değişimi, biyolojik olarak daha yaşlı popülasyonlar veya belirli koşullar için faydalı olabilir. Benim durumumda, mevcut müdahalelerimin üstüne bir fayda sağlamıyor. Alternatif plazma değişimi yöntemleri veya genç plazma fraksiyonları umut vaat ediyor" açıklamasını getirdi. Babası Richard'ın Project Blueprint adlı deneyden elde ettiği sonuçların hala beklemede olduğunu söyledi.

Serveti geliştirdiği Braintree Payment Solutions isimli çevirmiçi ödeme sistemini 2013 yılında e-ticaret devi EBay'a 800 milyon dolara satmasına dayanan Johnson, biyolojik olarak 18 yaşına geri dönmek için yılda 2 milyon dolar harcıyor. Üçlü kan takası işleminin maliyeti aylık 100 bin dolar olarak hesaplanıyor.

JOHNSON'IN GÜNLÜK RUTİNİ

Her sabah 5.00’te uyanıyor, vitamin takviyelerini alıyor.

Sabah bir saat egzersiz yapıyor, kreatin ve kollajen peptitler içeren yeşil bir meyve suyu içiyor.

Günlük 1977 kalorilik vegan diyetle besleniyor.

Haberin Devamı

Her gün ortalama 1 saat, haftada 3 kez yüksek yoğunluklu egzersiz yapıyor.

Her gece uyumadan önce iki saat boyunca mavi ışık önleyici gözlükler takıyor.

Her gün aynı saatte uyuyor. Uyurken bir makineye bağlı oluyor. Bu makine ereksiyon sıklığını takip ediyor.

Her gün kilosunu, vücut kitle indeksini, vücut yağını, kan şekerini, nabzını ve tansiyonunu ölçtürüyor.