Dünya Gerçek She-Hulk! Kaslarıyla dikkat çekiyor

Gerçek She-Hulk! Kaslarıyla dikkat çekiyor

Paylaş
Gerçek She-Hulk! Kaslarıyla dikkat çekiyor

Hollandalı vücut geliştirici Jackie Koorn, kasları sayesinde 'gerçek She-Hulk' olarak adlandırılıyor. Adeta bir dev gibi görünen Jackie, kaslarını sevdiği söylüyor.

Posta.com.tr | 33 yaşındaki Hollandalı Jackie Koorn, Covid-19 pandemisinde çok severek yaptığı kickbox'a ara vermek zorunda kaldı. Pandemi nedeniyle spor salonları kapalı olduğundan bu boşlukta tek başına vücut geliştirmeye başladı. Genç kadın, kendini vücut geliştirmede  o kadar ilerletti ki pazılarının Arnold Schwarzenegger'ın pazılarına rakip olduğunu söylüyor. Üstelik Jackie'ye göre kasları son derece doğal görünüyor. 
Jackie, vücudu hakkında şunları söylüyor:

Haberin Devamı

Ben buna kıvrımlı kas diyorum. Çünkü hem kadınsı kıvrımlara sahip olmak hem de sağlıklı kaslar elde etmek istiyorum.

Kendi güvenlik şirketini kuran Jackie, ailesindeki 6 çocuktan biri olduğunu ve hepsinin de atletizm geçmişi olduğunu söylüyor. 

Bize her zaman 'eğer bir şeyi istiyorsan onu almak için çalışman gerekir' denildi. Bunun zindeliğime de yansıdığını düşünüyorum, vücudum için çok çalışıyorum.

2020 yılında 68 kilo olan Jackie, kas yapma yolculuğunda 159 kiloya ulaştığını ve vücudunun yüzde 70'inin kastan oluştuğunu söylüyor. 

Beni kas yapmaya iten şey kickbox'a ara vermemdi. Fitnees'a her zaman ilgim vardı ve beni buraya getirdi. 

KAS YAPABİLMEK İÇİN GÜNDE 3200 KALORİ ALDI

Jackie halterde 150 kilo, bench press'te 180 kilo kaldırabiliyor. 

Haberin Devamı

Jackie, günlük 8 yumurta tüketiyor. Şu anda günlük kalori alımının 2200 olduğunu söyleyen Jackie, kas yapmaya çalışırken 3200 kalori tükettiğini ifade ediyor. 

Sosyal medyada kasları nedeniyle kötü yorumlara maruz kaldığını belirten Jackie, tüm bunların onu durduramayacağını sözlerine ekliyor.