Dünya Hiyerogliflerde 'zaman yolcusu' izi! 'Piramitleri de onlar yaptı'

Hiyerogliflerde 'zaman yolcusu' izi! 'Piramitleri de onlar yaptı'

Paylaş
Hiyerogliflerde 'zaman yolcusu' izi! 'Piramitleri de onlar yaptı'

Komplo teorisyenleri, yıllardır öne sürdükleri zaman yolculuğuna dair yeni kanıtlar bulmaya devam ediyor. Bu kanıtların en yenilerinin ise yaklaşık 3 bin yıllık olduğu söylenen Antik Mısır dönemine ait bir firavun tapınağında bulunduğu iddia edildi.

Posta.com.tr | Birçok insan için bilim-kurgu ya da fantezi ürünü olan 'zaman yolculuğu' kavramı bazıları için ise tüm dünyanın işleyişinin açıklaması durumunda. Yıllar boyunca zaman yolculuğu yapan zaman yolcularına dair pek çok iz bulduğunu iddia eden komplo teorisyenleri bunlara bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

UÇAK VE HELİKOPTER ÇİZİMLERİ

Mısır'da bulunan ve yaklaşık 3 bin yıllık olduğu tahmin edilen Firavun I. Seti Tapınağı'nda bulunan hiyerogliflerde şoke eden görüntülere rastlandı.

Bir zaman yolcusunun geleceğe bıraktığı bir not olduğu iddia edilen hiyerogliflerde modern bir helikopter ve uçak çizimleri görünüyor.

Helikopter hiyeroglifleri olarak adlandırılan çizimler, Antik Mısır'da bu görüntülerin göründüğü ve o sebeple buraya çizildiği iddia edilirken bu çizimlerin piramitlerin yapımına dahil olduğu söylenen uzaylıların da olabileceği öne sürüldü.

"PİRAMİTLERİ YAPAN UZAYLILAR OLABİLİR"

Bazı komplo teorisyenlerine göre, uzaylılar piramitlerin yapımında kullanılan taşları dünyaya getirdikten sonra Mısırlılara da piramit yapımında yardım etti.

Haberin Devamı

Manchester Paranormal Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Stephen Meera, bu hiyeroglifleri UFO'lara inanan insanlara bir konferansta sundu.

Meera, konferansta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bakın üzerinde rotor kanadına benzeyen bir şeyler var. Burada da düneme benzeyen bir çizim var. Bunun bir helikopter olduğunu söylemiyorum ama göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu görüntüleri neden ve nasıl çizdiler? Bunu gördüler mi?

İngiliz The Sun'ın haberine göre, bir araştırmacı ise bu hiyeroglifin aslında bir firavunun adı olduğunu söyledi. Bunların birer "piktogram" olduğunu söyleyen araştırmacı, "Firavunların 5 ismi oldu. Her isim ise belli bir piktogram ile başlardı" diye konuştu.