Dünya İspanyol kralın gayrimeşru çocuğu gizemli şekilde öldü

İspanyol kralın gayrimeşru çocuğu gizemli şekilde öldü

Paylaş
İspanyol kralın gayrimeşru çocuğu gizemli şekilde öldü

İspanya'nın eski Kralı Juan Carlos'un gayrimeşru çocuğu olduğunu iddia eden garson Albert Sola gizemli bir şekilde hayatını kaybetti.

Posta.com.tr | 66 yaşındaki Albert Sola, İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un gayrimeşru çocuklarından biri olduğunu iddia etmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Katalen şehri Girona'daki kasabada bir barda şarap içtikten sonra fenalaşan Sola, aniden yere yığıldı. O sırada arkadaşlarıyla buluşmak için barda olduğu belirtilen iki çocuk babası Sola'nın olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberin Devamı

Albert Sola

Polis kaynakları, Sola'nın doğal sebeplerden ötürü öldüğünü söylerken otopsi raporları kamuoyuyla paylaşılmadı. Sola'nın ölümüne tanık olan kişilerden biri, şarap içmek için bile zamanı olmadığını, masaya doğru yürürken yere yığıldığını ileri sürdü.

Garsonluk yapan Albert, yüzlerce gönül ilişkisi olduğu söylenen İspanya'nın eski lideri Kral I. Juan Carlos'un gayrimeşru çocuklarından biri olduğunu öne sürüyordu.

CİNSELLİK BAĞIMLISI

Kral Juan, geçtiğimiz ay Kraliçe 2. Elizabeth'in cenazesine katılmıştı. Kral Juan hakkında yazılan bir kitapta kralın cinsel ilişki bağımlısı olduğu öne sürülüyor. Ayrıca saltanatı boyunca sayısız kadınla birlikte olduğu iddia ediliyor.

Kral Juan Carlos

Çocukken yetim kaldıktan sonra zengin bir akrabası tarafından yapılan yardımlarla hayatını devam ettiren Albert Sola, evlat edindirme belgelerinin son derece karmaşık olduğunu fark etti. Sola dah sonrasınra Juan Carlos olduğunu iddia eden Belçikalı Ingrid Sartiau ile güçlerini birleştirdi.

Haberin Devamı

Sola daha sonra Kral'ın oğlu olup olmadığının belirlenmesi için DNA testi yaptırdı ve test yüzde 99 eşleşti. Ancak İspanyol mahkemesi testleri geçersiz saydı ve Sola'nın babalık davasını reddetti.

CİNSEL DÜRTÜSÜNÜ BASTIRMAK İÇİN KADINLIK HORMONU VERİLİYORDU

Eski Kral, hakkında çıkan birçok yolsuzluk iddiasından sonra Abu Dabi'de hayatını sürdürmeye başladı.Eski Kral Juan hakkında ortaya atılan iddialar duyanları hayrete düşürüyor.
Eski bir polis komiseri olan José Manuel Villarejo, Kral Juan'ın libidosunu düşürmek için İspanyol gizli servisinin ona uyuşturucu verdiğini öne sürmüştü. Hatta bazı iddialara göre Kral'ın cinsel dürtülerini bastırmak için ona kadınlık hormonu veriliyordu.

PRENSES DIANA DETAYI

Kraliçe Sofia ile evlendikten sonra bile yüzlerce kadınla ilişkiye girdiği söylenen Kral Juan hakkındaki en çarpıcı iddia ise o dönem 25 yaşında olan Prenses Diana ile 'dokunsal' bir ilişki gerçekleştirdiğiydi. Prenses Diana, bu iddiaları reddetti ancak Kral Juan'ın büyüsünün biraz fazla çekici olduğunu belirtti.

Haberin Devamı