Dünya Prenses Diana hakkındaki ‘üvey anne’ detayı ortaya çıktı: Merdivenlerden itmiş!

Prenses Diana hakkındaki ‘üvey anne’ detayı ortaya çıktı: Merdivenlerden itmiş!

Paylaş
Prenses Diana hakkındaki ‘üvey anne’ detayı ortaya çıktı: Merdivenlerden itmiş!

Samimiyetiyle ‘halkın prensesi’ olarak anılan Galler Prensesi Diana, trajik ölümüyle birlikte tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen Prenses Diana hakkındaki bazı gerçekler yeni ortaya çıkıyor. Bu gerçeklerden biri de üvey annesi ve babasıyla olan ilişkisi…

Posta.com.tr - 70 yıllık taht döneminin ardından 8 Eylül 2022’de hayatını kaybeden İngiltere Kraliçe 2. Elizabeth, oğlu Charles’ı tahtın varisi olarak atamıştı. Prens Charles, Kraliçe’nin ölümünün ardından tahta Kral 3. Charles olarak geçti. Ancak Charles ile ilgili en akıllarda kalan hikâye, şüphesiz bir zamanlar Diana ile yaşadığı evlilikti. O dönem Galler Prensi olan Charles ve Diana’nın fırtınalı evliliği, tüm dünya medyasının ilgisini çekiyordu. Charles ile evlenmesinin ardından Galler Prensesi olan Diana, evliliklerinin kötüye gitmesinin ve Charles’ın onu Camilla ile aldatmasının ardından boşanmaya karar vermişti.

Haberin Devamı

Charles ve Diana’nın boşanması uzun süre dünya gündemini meşgul etmişti. Taa ki Prenses Diana’nın ölümüne neden olan trajik kazaya kadar. Kaza hakkında birçok komplo teorisi ortaya atılmış olsa da bunların hiçbiri kanıtlanamadı. Diana’nın zamansız ölümü, tüm dünyayı yasa boğarken onu adeta bir idol haline getirdi.

1997 yılında hayatını kaybeden Diana hakkında her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bunlardan sonuncusu üvey annesi ile olan ilişkisi… Prenses Diana, üvey annesiyle iyi geçinemiyordu. Diana’nın babası Edward John Spencer, ilk eşi Frances Shand Kydd’in onayı olmadan 1976 yılında Raine McCorquodale ile evlendi.

 

MERDİVENLERDEN AŞAĞI İTTİ

Gazeteci Tina Gaudoin, Diana’nın doğru karar alamadığını ve üvey annesini tokatladığını söyledi. Uzman Ingrid Seward,“Sadece Diana değil, tüm Spencer çocukları Raine’ye çok kötü davranıyordu. Hepsi ona karşı cephe almıştı” diyerek bu durumu doğruladı. Prens Charles ile evlenmesinden sonra Diana, Raine ile tartıştı ve onu merdivenlerden aşağı itti. Raine’in kişisel asistanı Sue Howe tartışmanın nedeninin, Diana'nın kardeşi Charles Spencer’ın düğününde öz annesi Frances Shand Kydd’e yeterince ilgi gösterilmemesi olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı


Tartışmada Raine’in kötü yaralandığını söyleyen Howe, “Raine fena yaralanmıştı ve çok üzgündü. Bu hiç doğru değildi. Bence bu Diana’nın Raine’in Bayan Shand Kidd’e davranış şekline dair algısını gösteren kalpsizce bir şeydi. Bence Diana çok stresliydi. Bu çok yanlış geliyor ancak bu olayda ilgi odağı o değildi” dedi. Kraliyet yazarı Ingrid Seward, olay hakkında “Raine ile öfkeli bir tartışma yaşadı çünkü Diana o kadar üzgündü ki kendi annesi, atalarının evinde görmezden gelindi. Onu itti ve Raine merdivenlerden düştü” dedi.