Dünya Kafası kesilmiş halde bulundu! Tüyler ürperten Kral Charles detayı

Kafası kesilmiş halde bulundu! Tüyler ürperten Kral Charles detayı

Paylaş
Kafası kesilmiş halde bulundu! Tüyler ürperten Kral Charles detayı

İngiltere'nin Devon bölgesinde 67 yaşında bir kadının kafası kesilmiş cesedi bulundu. Bu cesedin üzerinden çıkanlar ve Kral Charles detayı ise jürilerin dahi kanını donduracak dereceydi.

Posta.com.tr | İngiltere'nin güney batısında bulunan ve kraliyetle ilgili seremoniler için bir törensel yer olan Devon'da korkunç bir olay meydana geldi. Geçtiğimiz yıl haziran ayında çevresi tarafından Deborah olarak da bilinen 67 yaşındaki Mee Kuen Chong, kafası kesilmiş halde ormanlık alanda bulundu.

Haberin Devamı

Chong'un cesedinin bulunduğu günden hemen önce Londra'da bulunan evinde arkadaşı Jemma Mitchell tarafından saldırıya uğradığı öne sürüldü. 38 yaşındaki Mitchell'in, Chong'un mirasını almak için onu öldürdüğü iddia edildi.

CEBİNDEN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

İngiliz Daily Star'ın haberine göre, ailesi ve arkadaşları tarafından dindar bir insan olarak tanınan Chong'un bulunan cesedinin cebinden İncil sayfaları çıktı. Ancak Chong'un cebinden çıkanlar bununla kısıtlı değildi. İncil'in yanında plastik bir cüzdan, toplu taşıma kartı ve kilise, dişçi ve psikoloğa ait iletişim kartları bulundu.

Chong'un cansız bedeninin yanında aynı zamanda mor bir çanta da bulunuyordu. Bunun içinde ise bir kamera, alışveriş çantası ve turuncu ip bulunuyordu ki bu turuncu ip, katil zanlısı Mitchell'in evinden bulunan örnekle uyuşuyordu.

Haberin Devamı

"OMURGA KEMİKLERİ VE GIRTLAĞI EKSİK"

Dava ile ilgilenen patolaji uzmanı Deborah Cook, Chong'un ölüm şekli ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başın ve en azından omurgayı oluşturan ilk iki kemiğin olmadığı açıktı. Boynun ön tarafındaki gırtlak da eksikti" ifadelerini kullandı.

 

YILLARCA SÜREN PSİKOLOJİK SORUNLAR

2015 yılında kendisine "şizoafektif bozukluk" ve "akut stres bozukluğu" tanısı koyulan Chong, bundan yaklaşık 5 yıl önce bir mani atağı da geçirdi.

2018'de kendisini toparladığı ve durumunun stabil olduğu için toplum ruh sağlığı ekibi tarafından taburcu edilen Chong'a geçen yılın Mayıs ayında paranoid şizofreni teşhisi kondu.

ŞOKE EDEN KRAN CHARLES DETAYI

Hastalığı sebebiyle 'savunmasız biri' olarak tanımlanan Chong'un doktorları, Chong'un Kral Charles ile bir ilişkide olduğunu düşündüğünü söyledi. Chong'a göre kendisi o zamanlar Prens olan Charles ile Youtube üzerinden iletişime geçiyordu.

DAVA HALA DEVAM EDİYOR

Savcılar, Mitchell'in Chong'u 'vasiyetini taklit etmek', 'parasını çalmak' ve Londra'nın kuzeybatısındaki Willesden'deki evinin onarımını bitirmek amacıyla öldürdüğünü iddia ediyor.

Mitchell, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti ve dava hala devam ediyor.