Dünya Valizin içinde dehşet var! Akılalmaz cinayet kameraya yansıdı

Valizin içinde dehşet var! Akılalmaz cinayet kameraya yansıdı

Paylaş
Valizin içinde dehşet var! Akılalmaz cinayet kameraya yansıdı

Arkadaşını öldürdükten sonra başını kestiği iddia edilen kadın, cansız bedeni valizle taşırken güvenlik kameralarına yakalandı.

Posta.com.tr | 38 yaşındaki emlakçı Jemma Mitchell, 67 yaşındaki Mee Kuen Chong'u öldürmekten yargılanıyor. Geçen yıl Devon'da başsız halde cansız bedeni bulunan Chong'un kafatası günler sonra bölgede gömülü halde bulundu.  Savcılar Mitchell'in Chong'u Wembley'deki evinde öldürdüğünü ve cesedini 15 gün sonra Devon'a götürdüğünü iddia etti. 

Haberin Devamı

KAMERALAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Mitchell'in cinayetten yargılandığı davada yayınlanan bir güvenlik kamerası görüntüsü ise izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde Mitchell'in taşıdığı ağır valizde Chong'un başsız cesedinin olduğu öne sürüldü. 


Jemma Mitchell cesedi taşıdığı gün görüntülendi. 

Chong, son olarak geçen yıl 9 Haziran'da Chaplin yolunda egzersiz için yürürken görüldü. 11 Haziran'da ise Mitchell, büyük mavi bir bavul ve sırt çantasıyla yürürken görüntülendi. Mavi bavul 26 Haziran'a kadar bir daha görülmedi. 

Mitchell'in kiraladığı araba

TATİLCİLER BULDU

O gün Mitchell'in araba kiralayıp içinde ceset olan bavulu bagaja koyarak Salcombe'a gittiği iddia ediliyor.
Chong'un başsız bedeni ertesi gün tatilciler tarafından ormanda, başı ise birkaç gün sonra aynı bölgedeki çalıların arasında bulundu. 

Haberin Devamı

AKILALMAZ CİNAYET NEDENİ

Mitchell'in Chong'u evinin onarımı için yüklü miktarda para almak istediği için öldürdüğü iddia edildi.  Mitchell cinayet işlediğini reddetti. Dava devam ediyor.