Dünya Kilolarıyla dalga geçen sevgilisinden intikamını böyle aldı

Kilolarıyla dalga geçen sevgilisinden intikamını böyle aldı

Paylaş
Kilolarıyla dalga geçen sevgilisinden intikamını böyle aldı

İngiltere’de sevgilisinin kilolarıyla dalga geçtiği Helena Hara, önce onu terk etti. Hırs yaptı, 48 bedenden 34 bedene düştü, spor fenomeni oldu!

İngiltere’nin Merseyside bölgesinde yaşayan Helena Hara (27), aşık olduğu erkeğin bedeniyle ilgili acı sözleri nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 90 kilo olan Helena, bir gün Instagram’dan fit kadınların fotoğrafına bakarken eski sevgilisi “Hiçbir zaman onlar gibi zayıf bir kadın olamayacaksın” demişti.

Haberin Devamı

Helena, önce onu terk etti. Sonra da beslenme şeklini değiştirip spor yaparak kilo vermeye karar verdi. 48 beden olan Helena, günde dört kez dışarıdan sipariş verme, cips ve çikolata alışkanlığından vazgeçti.

YORUMLARLA MOTİVE OLDU

Kilo verme sürecini sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Gelen yorumlarla motivasyonu arttı. Diyetisyen yardımıyla uyguladığı diyetin ayrıntılarını da paylaştı. Güne kraker, yoğurt ve meyve ile başlayan Helena, öğlen beyaz et, pilav ve brokoli, akşam da balıklı dürümden oluşan bir plan izledi. Atıştırmalık olarak da fındık kremalı mısır patlağı cipsi veya fıstık ezmesi yiyordu.

FENOMEN OLDU

Her gün spor salonunda ter döktü. 2.5 yılın sonunda 34 beden oldu. Spor fenomeni haline geldi.

Haberin Devamı

TikTok’ta 1.5 milyon takipçisi var. Instagram’da da birçoklarının gıptayla baktığı hesaplardan biri.