Dünya Kim Kardashian'a benzemek için defalaraca estetik oldu, hayatını kaybetti

Kim Kardashian'a benzemek için defalaraca estetik oldu, hayatını kaybetti

Paylaş
Kim Kardashian'a benzemek için defalaraca estetik oldu, hayatını kaybetti

Kim Kardashian’a benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya ünlüsü ve model Ashten G. geçirdiği estetik operasyonlar sonrası hayatını kaybetti.

Posta.com.tr | Asıl adı Christina Ashten Gourkani olan ancak sosyal medyada Ashten G. ya da Ashten G Online olarak ünlenen model 34 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ashten G., Kim Kardashian’a benzemek için geçirdiği sayısız estetik cerrahi operasyonunun ardından gerçekten de özellikle yüzüyle ünlü isme ikiz kardeşi kadar benzemeyi başarmıştı. Ancak Ashten G., estetik ameliyatlara bir türlü dur diyemedi ve oldukça büyük meme ve kalça implantları da kullanmaya başladı.

34 yaşındaki modelin geçirdiği son operasyon sonrasında, henüz hastanede olduğu sırada kalbinin durduğu ve tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. Ashten G.’nin kalbinin durmasının operasyondan kaynaklanan komplikasyonlarla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

Ashten G.’nin acılı ailesi kızlarını kaybettikten sonra onun sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak “Derin üzüntülerle ve kalbimiz kırık bir şekilde güzel, sevgili kızımız ve kız kardeşimiz Christina Ashten Gourkani'nin talihsiz ve beklenmedik ölümünü sizlerle paylaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Cenaze töreni 4 Mayıs’ta gerçekleşecek Ashten G.’nin ailesi törenin masraflarını karşılayabilmek için GoFundMe adlı online yardım toplama sitesi aracılığıyla 40.000 dolar hedefine ulaşmaya çalışıyorlar.