Dünya Mahkemeye başvurmuştu: Kevin Costner 'evsiz' kaldı!

Mahkemeye başvurmuştu: Kevin Costner 'evsiz' kaldı!

Paylaş
Mahkemeye başvurmuştu: Kevin Costner 'evsiz' kaldı!

Dünyaca ünlü oyuncu Kevin Costner'ın 3 çocuğunun annesi ve 19 yıllık eşi Christine Baumgartner 1 Mayıs'ta boşanmak için başvurmuştu. Costner, Baumgartner evi henüz boşaltmadığı için 'evsiz' kaldığını öne sürdü

Oscar ödüllü ABD'li aktör Kevin Costner'ın (68) 3 çocuğunun annesi ve 19 yıllık eşi Christine Baumgartner 1 Mayıs'ta boşanmak için başvurdu. Çiftin evlenmeden önce yaptığı anlaşmaya göre; Christine Baumgartner'ın başvurudan 1 ay sonra aktörün evini terk etmesi gerekiyordu. Fakat Christine Baumgartner 145 milyon dolarlık (3.4 milyar lira) evden ayrılmıyor. Yine evlilik anlaşmasına göre taşınması için karısına 1.45 milyon dolar ödediğini söyleyen Kevin Costner, Christine Baumgartner'ın daha fazla para almak için evi terk etmediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

TAHLİYE VE UZAKLAŞTIRMA

Kevin Costner'ın yasal tahliye işlemlerini başlattığı öğrenildi. Aktörün kredi kartından 95 bin dolarlık harcama yaptığı öne sürülen Christine Baumgartner ise Kevin Costner hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Birçok emlak yatırımı olduğu bilinen Kevin Costner ise 'evsiz' kaldığını öne sürdü. Aktör "Daha önce bir kez evlendim ve ayrıldıktan sonra kendimi evsiz ve kendi evimde yaşayamaz halde buldum. Bunun bir daha olmasını asla istemezdim" dedi. Kevin Costner 16 yıllık evlilikten sonra 1994'te boşandığı Cindy Silva'ya 80 milyon dolar nafaka ödemişti.