Dünya Meghan Markle, Camilla'ya gelecekte savaş mı ilan edecek?

Meghan Markle, Camilla'ya gelecekte savaş mı ilan edecek?

Paylaş
Meghan Markle, Camilla'ya gelecekte savaş mı ilan edecek?

Kraliçe Elizabeth'in 30 yıl önce saraya girmesine izin vermediği Camilla'yı taht varisi olarak göstermesi, birçok kişi tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Ancak Prens Harry ve Meghan Markle, bu konu hakkındaki sessizliğini koruyor. Saraya yakın kaynaklara göre bu durum, Meghan Markle'ın Camilla'ya savaş ilan edeceğinin göstergesi olabilir.

Kraliçe İkinci Elizabeth’in tahta Prens Charles’ın geçeceğini beyan etmesinin ardından Prens’in eşi Camilla da Konsort Kraliçe olacak. Kraliçe’nin açıklamalarının ardından Cornwall Düşesi Camilla’nın görevlerini daha özgüvenle yaptığı bildiriliyor.

Haberin Devamı

Şimdi 74 yaşında olan ve 30 yıl önce Kraliçe tarafından Buckingham Sarayı’na girmesi yasaklanan Camilla, ‘yuva yıkan kadın’ olarak nam salmış ve halkın bir kesimi onu günah keçisi ilan etmişti. O dönemler Camilla’nın kraliçe olabileceği kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu.

Ancak zaman ilerledikçe Kraliyet görevlerini layıkıyla yerine getiren Camilla, bu hizmetlerinin karşılığı olarak kraliçe olmaya hak kazandı.

Prens William, Camilla’nın kraliçe olması konusunda memnunken Kraliyet’ten ayrılan çift Prens Harry ve Meghan Markle tarafında ise sessizlik hakim. Çift, konu hakkında geleneksel tebrik ya da sadakat mesajlarının hiçbirini göstermedi. Bu durumun kasıtlı olduğu öne sürülüyor.

Bazı kişiler, Harry'nin Camilla'dan hiçbir zaman hoşlanmadığını ve anne babasının evliliğini mahvettiği için onu suçladığını söylüyor. Bu durumun ayrıca Meghan Markle’ın gelecekte Camilla’ya savaş ilan etme şekli olarak da görülüyor.

Haberin Devamı

Meghan Markle’ın Camilla’yı hiç sevmediğine ve bu hislerin karşılıklı olduğuna inanılıyor. Zira Camilla, en başından beri Meghan Markle hakkında şüpheliydi. Meghan’ın Kraliyet’e hizmet etmek için bağımsızlığından ve kariyerinden vazgeçeceğine inanmakta zorlanıyordu.