Dünya Meghan Markle'ın önlenemez düşüşü! 'Putin ile aynı seviyede'

Meghan Markle'ın önlenemez düşüşü! 'Putin ile aynı seviyede'

Paylaş
Meghan Markle'ın önlenemez düşüşü! 'Putin ile aynı seviyede'

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Meghan Markle, popüleritesinde büyük bir düşüş yaşıyor. Prens Harry ile evlendikten sonra aileye katılan ve Harry'i aileden uzaklaştırdığı iddia edilen Markle'ın İngiltere'deki popülerliği Rus lideri Vladimir Putin ile neredeyse aynı seviyede.

Posta.com.tr | Dünyanın dilinden düşmeyen İngiliz Kraliyet Ailesi'nde popülerite savaşı devam ediyor. Prens Harry'nin ailesine karşı çıkarak evlendiği Meghan Markle ise bu popülerlik yarışında oldukça geri sıralarda kaldı.

Haberin Devamı

Prens Harry'nin Meghan Markle ile olan ilişkisine tepkiler, ailesinin karşı çıkmasıyla başlamış, Harry'nin Kraliyet haklarından tamamen vazgeçmesiyle kamuoyunda zirveye çıkmıştı. Bu kararın ardından ABD'ye taşınan çiftin İngiliz halkı arasındaki popülerliği ise her geçen gün düşmeye başladı.

PUTİN İLE AYNI SEVİYEDE

İngiliz Daily Star'ın haberine göre, İngiltere'de sıkça kullanılan imzalı fotoğraflardan bu popülerite yarışı devam ediyor. Sussex Düşesi Meghan Markle'ın imzalı fotoğrafları dibi görerek 125 pound (yaklaşık 2.500 TL) civarına kadar düştü.

Öyle ki, Markle'ın imzalı fotoğrafları İngiltere'de büyük tepki gören Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile aynı seviyeye kadar indi. Şubat ayında Ukrayna'da başlattığı savaş nedeniyle tüm dünya tarafından tepki gören Rus lider Putin, İngiltere'de de büyük bir karşıtlıkla karşılanıyor.

Haberin Devamı

Markle'ın aynı imzalı fotoğraflarının fiyatları ise 2021 yılında 375 pounda (yaklaşık 7 bin 721 TL) kadar çıkıyordu. Markle ile sıkça karşılaştırılan Kraliyet Ailesi'nin diğer gelini Prens William'ın eşi Prenses Kate Middleton'ın imzalı fotoğrafları ise müthiş bir yükseliş yaparak 2 bin 250 pounda (yaklaşık 46 bin 400 TL) kadar çıktı.

Markle'ın eşi Prens Harry'nin imzalı fotoğrafları ise ufak bir düşüşle 1500 pound (yaklaşık 31 bin TL) fiyatlarına satılıyor.

KONSORT KRALİÇE'NİN YÜKSELİŞİ

İmzalı fotoğraf uzmanı Adrian Roose, "Elimizdeki bilgiler, son üç ayda Meghan Markle için küresel internet aramalarında yüzde 33'lük bir düşüş olduğunu ve bu da hatıra değerlerindeki düşüşe karşılık geldiğini gösteriyor" ifadesini kullandı.

Yaşanan fiyat değişikliklerinin arasındaki en ilgi çekici olanın Konsort Kraliçe Camilla'nın olduğuna belirten Roose, Camilla'nın imzalı fotoğraflarının yüzde 28 artarak 1000 pound (yaklaşık 20 bin 500 TL) seviyelerine ulaştığını söyledi. Öte yandan Kral Charles'ın imzalı fotoğrafları ise 1200 pounda (yaklaşık 25 bin TL) satışa sunuluyor.

İMZALI FOTOĞRAFLAR NEDEN PAHALI?

Ayrıca Roose, Kraliyet Ailesi üyelerinin halk arasında fotoğraf imzalamasının yasak olmasından dolayı bu fiyatların ortaya çıktığı söyledi.