Dünya Peri masalının büyüsü kaçtı! Kraliyet ailesindeki evlilik skandallarla anılıyor

Peri masalının büyüsü kaçtı! Kraliyet ailesindeki evlilik skandallarla anılıyor

Paylaş
Peri masalının büyüsü kaçtı! Kraliyet ailesindeki evlilik skandallarla anılıyor

İngiltere’nin Veliaht Prensi William ve Prenses Kate çiftinin peri masalını andıran evliliği, skandallarla anılıyor. Kate’in sağlık gerekçesiyle ortadan kaybolmasının ardından bu kez William’ın ihanetine uğradığı iddia ediliyor.

Galler Prensesi Kate’in (42) akıbetindeki gizem, gözlerin kocası Prens William’a (41) çevrilmesine yol açtı. Sıradan bir vatandaş olan Kate ile Prens’in peri masalına benzetilen üç çocuklu evliliği, 13 yıldır ilk kez büyük bir sınav veriyor. En son 25 Aralık 2023’te görülen Kate, ocak ayında alt karnından ameliyat olması sonrası gözlerden uzaklaşmıştı. Ancak bu süreçten itibaren hiç görüntülenmemesi, ameliyatının planlı olduğu söylendiği halde önceden ayarlanmış davetlere katılımının iptal edilmesi, merak edilmesi üzerine pazar günü yayınladığı fotoğrafın da fotoşoplu çıkması, dedikoduları hızlandırdı. Bunun üzerine William ve Kate, salı günü araçlarında görüntülendi. Ancak bu görüntüde de Kate’in yüzü seçilemiyordu.

Haberin Devamı

KRİZ BÜYÜYOR

Dublörünün kullanıldığı iddia edildi. Kate’in yokluğunun sağlığıyla ilgili olmadığı, ihanete uğradığı, boşanmak istediği için saraydan uzaklaştırıldığı öne sürülüyor. İddiaya göre William, soylu Lady Rose Hanbury (40) ile yasak aşk yaşıyor ve hatta bu ilişkiden bir de kızları oldu. Bu dedikodu yeni değil, ama Kate’in yokluğu nedeniyle bu kez çok daha büyük bir yankı uyandırdı. Saray, Kate’le ilgili krizi yönetemedikçe, iddialara her gün bir yenisi ekleniyor. Kate’in hayatta olmadığını söyleyenler dahi var. Kate’in yayınladığı son fotoğraf fotoşoplu çıkınca ajanslar yayından çekmişti. Kate, özür dilemişti ancak yeni fotoğraf yayınlamamıştı. Ülkedeki saray ilişkileri uzmanları, bu krizi çözmek için Kraliyet’e acilen fotoğrafın orijinalini yayınlamasını öneriyor.

Haberin Devamı

Prenses Kate’in yayınladığı bu fotoğraftaki yüzünü, Vogue kapağındaki pozundan montajladığı söyleniyor. Fotoğraftaki 16 hata, düzenlenmiş olduğunu ele vermişti.