Dünya Prens Harry'den sonra Meghan Markle da harekete geçiyor

Prens Harry'den sonra Meghan Markle da harekete geçiyor

Paylaş
Prens Harry'den sonra Meghan Markle da harekete geçiyor

Prens Harry'nin anı kitabı Spare (Yedek) tüm dünyada büyük yankı uyandırırken Harry'nin iddiaları kraliyeti de zor durumda bıraktı. Prens'in yayıncıları iddialar göre şimdi bir başka sansasyon üzerinde çalışıyor: Meghan Markle'ın anıları...

Posta.com.tr | Prens Harry'nin anı kitabı Spare (Yedek), tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Harry'nin kitabında kraliyete dair birçok iddiada bulunması da İngiliz Kraliyet Ailesi'ni zor durumda bıraktı. Harry'nin yayıncıları bu başarıdan o kadar etkilendi ki, yeni bir kitap üzerinde çalışmaya karar verdi. İddialara göre bu kez başrolde Prens Harry'nin uğruna kraliyetten vazgeçtiği eşi Meghan Markle olacak. 

Haberin Devamı

Prens Harry, kitabının aslında 800 sayfa olduğunu ancak 400 sayfalık yayınlandığını söylemişti. Bu da ikinci bir kitabın gelip gelmeyeceği konusunda sansasyon yaratmıştı. Ancak görünen o ki yayıncıların hedefinde bu kez Meghan Markle var. 

Hem Prens Harry'nin hem de Meghan Markle'ın yayın eviyle 20 milyon dolarlık avans karşılığında 4 kitaplık anlaşma imzaladığı iddia ediliyor. Çiftin Spare kitabından 100 milyon sterlinin üzerinde telif hakkı elde edebileceği tahmin ediliyor. Yayıncıların Spare'in satışındaki rekorun ardından Meghan'ın kendi sözleriyle anlatacağı hikayenin özellikle ABD'de daha fazla satış yapabileceğine ikna oldu. 

Prens Harry, anılarını yazdırmak için kendine bir 'hayalet yazar' tutarken, Meghan Markle'ın ise kitabını kendisinin yazacağı öne sürülüyor. 

Haberin Devamı

Meghan, Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda, oğlu Archie ile ilgili yapılan konuşmalarda kraliyetin ırkçı davrandığını iddia etmişti. Meghan'ın ise kraliyet çalışanlarına zorbalık yaptığı iddia edilmişti.