Dünya Prens William kıpkırmızı oldu... En 'utandırıcı' hediye Diana'dan gelmiş

Prens William kıpkırmızı oldu... En 'utandırıcı' hediye Diana'dan gelmiş

Paylaş
Prens William kıpkırmızı oldu... En 'utandırıcı' hediye Diana'dan gelmiş

41'inci yaş gününü kutlayan Prens William için tüm hayatı boyunca hiç unutamayacağı doğum günü kutlaması annesi Prenses Diana tarafından yapılmıştı. Prenses Diana, dönemin en ünlü üç süper modeli ve William'ın yanaklarının kızarmasına yol açacak bir pastayla oğluna unutulmaz bir doğum günü yaşatmıştı. Kutlamanın detaylarını pastayı yapan şef anlattı.

Posta.com.tr | 21 Haziran doğumlu olan Galler Prensi William, 41 yaşına basıyor. Galler Prensi'nin unutmadığı doğum günü ise, 13'üncü yaşına basacağı dönemdi. William'ın annesi Prenses Diana'nın oğlu için yaptırdığı pasta, o dönem oldukça konuşulmuştu. 

Haberin Devamı

Diana'nın kişisel şefi Darren McGrady, Prenses'in oğlu için devasa göğüsler şeklinde özel bir doğum günü pastası sipariş ettiğini söylüyor. McGrady, o günü şu sözlerle anlatıyor:

O sabah işe geldim ve buzdolabını açtım. Hayatımda gördüğüm en büyük göğüslerle karşılaştım. Prenses, William'ın 13. doğum günü için göğüs şeklinde pasta sipariş etmişti.

'WILLIAM KIPKIRMIZI OLDU'

Darren McGrady, Prens William'ın pastayı gördüğü anda kıpkırmızı olduğunu söylüyor. McGrady "Prenses gerek edepsiz gerekse müstehcen bir şekilde insanları utandırmayı çok seviyordu. Bu genellikle beni çok etkilerdi" diyor.

Darren, Diana'nın kötü bir aşçı olduğunu belirtiyor. Darren izin yapacağı zaman yemekleri önceden hazırlayıp buzdolabına koyuyor ve Diana için üzerlerine 'Sadece mikrodalgaya koy ve ikiye bas' notunu yazdığını söylüyor. 

Darren, William'ın pastadan utandığını söylerken, küçük kardeşi Harry'nin ise çok mutlu olduğunu ve ergenlik çağına geldiğinde buna benzer bir pasta yaptırıp yaptıramayacağını sorduğunu açıkladı. 

Haberin Devamı

SÜPER MODELLERİ ÇAĞIRDI

Diana ayrıca, William'ın ergenlik çağına geldiği gün, dönemin en iyi süper modellerinden üçünü William'ın partisine çağırmıştı.

Claudia Schiffer, Christy Turlington ve Naomi Campbell

Claudia Schiffer, Christy Turlington ve Naomi Campbell, William'a doğum günü sürprizi yapmak için saraya geldiğinde Prens William'ın utancı ikiye katlandı. Saraya gelen modeller, Prens William okuldan geldiğinde onu karşılamıştı.