Dünya Profesyonel poker oyuncusunu canlı canlı yaktı! Cadılar bayramı şakası sandılar

Profesyonel poker oyuncusunu canlı canlı yaktı! Cadılar bayramı şakası sandılar

Paylaş
Profesyonel poker oyuncusunu canlı canlı yaktı! Cadılar bayramı şakası sandılar

Tüm vücudu yanmış şekilde bulunan 33 yaşındaki profesyonel poker oyuncusunun katili uzun uğraşlar sonucu yakalandı. Mahkemenin cani katile verdiği ceza belli oldu.

Posta.com.tr | Profesyonel bir poker oyuncusu olan Susie Q olarak tanınan 33 yaşındaki Susie Zhao, 'Amerikan Rüyası'nı yaşıyordu. Başarılı bir poker oyuncusu olan Zhao, 2012 dünya şampiyonasında 90. sırada yer alarak 73 bin dolar ödül kazanmıştı.

Haberin Devamı

ŞİZOFRENİ TANISI HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Ailesi ile birlikte ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan Zhou, sık sık Los Angeles ile Las Vegas'a seyahatlar gerçekleştiriyordu. Zhao, 12 Temmuz tarihinde saat 17.30 civarı annesi tarafından son kez görüldü. Bu Zhao'nun tanıdıkları tarafından son görülmesiydi.

Annesi, Zhou evden ayrılırken biraz endişeli olsa da bunu kızına belli etmedi. Endişesinin en büyük sebebi ise çok sevdiği kızına yakın tarihte şizofreni tanısı koyulmasıydı. Zhou, tüm bu sıkıntıları ailesinden aldığı sevgi ile çözmeye çalışıyordu.

KATİLİYLE BÖYLE TANIŞTI

Genç kadın, cinsel fantezilerini gerçekleştirmek amacıyla sık sık gittiği ve otelde evsiz bir adamla tanışmıştı. Bu gece, evinden çıkarak yine otele gelen Zhou'nın oteldeki son gecesi olacaktı.

Haberin Devamı

Zhou'nun cansız bedeni 13 Temmuz sabah 8.30 civarında Detroit şehrinde bulunan bir otoparkın yakınlarında bulundu. Genç kadının bulunan cansız bedeni yüzde 90 yanmıştı.

Polis başlangıçta Zhou'nun ölüm sebebi açıklamadı ve bunun için otopsi sonuçlarını bekledi. Yapılan otopsi sonucunda genç kadının hasar gören cinsel organlarından vahşice tecavüz edildiği ortaya çıktı. Zhou, hala hayattayken iplerle bağlanmış ve üzerine benzin dökülerek canlı canlı yakılmıştı.

CADILAR BAYRAMI ŞAKASI SANDILAR

Zhou'nın bedeni o kadar yanık durumdaydı ki onu yoldan geçerken bulan 2 kişi başta Zhou'nın cansız bedeninin bir cadılar bayramı şakası ya da yanmış bir manken olduğunu düşündü.

Polisin elinde başta herhangi bir kanıt bulunmuyordu ve bu gizemli cinayeti çözmek için halktan yardım istendi. Zhou'nun öldürüldüğü gece tanıştığı kişinin 62 yaşındaki bir evsiz olan Jeffrey Morris olduğu ortaya çıktı.

CEZASI BELLİ OLDU

1989 yılında bir cinsel saldırı suçundan ceza aldığı belirtilen Morris, 2020 yılının ağustos ayında telefon kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

Yaklaşık 2 yıl süren mahkeme sonucunda Morris'e ömür boyu hapis cezası verildi.